Andra, în juriu la ”Voice Kids”? Un alt nume-surpriză, pe lista scurtă

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
30/05/2016, 20:01
Andra, în juriu la ”Voice Kids”? Un alt nume-surpriză, pe lista scurtă

Se anunţă o perioadă plină pentru Andra, soţia lui Cătălin Măruţă şi jurata de la “Românii au talent”. Se aude că interpreta, care tocmai a lansat o colaborare internaţională cu latin lover-ul David Bisbal, ar fi în cărţi pentru a face parte din juriul ”Voice Kids”, noul proiect de la PRO Tv.

Artistă foarte îndrăgită de public, mamă a doi copii minunaţi şi protagonista mai multor spoturi publicitare, Andra (29 de ani) este în cărţi pentru o emisiune specială la PRO Tv. Datorită imaginii curate pe care o are, vedeta ar mai putea “împuşca” un rol de jurată, de data aceasta în viitoarea emisiune muzicală cu copii, “Voice Kids”.

Marius Moga ar putea fi colegul Andrei

Au început deja preselecţiile şi se zvoneşte că Andra îl va avea coleg de jurizare pe Marius Moga, jurat şi la “Vocea României”. Încă se mai caută colegi pentru celelalte locuri de juraţi. Se aude că producătorii o voiau pe Andra încă de anul trecut, însă au amânat proiectul pentru că Andra era însărcinată.

După ce a participat de două ori la “Dansez pentru tine”, Andra a fost cooptată într-un alt proiect la PRO Tv. Era vorba despre “O-La La”, o emisiune din 2008, care a rezistat două sezoane. Cum PRO Tv şi-a dorit ca solista să fie vedeta postului, din februarie 2011 Andra face parte din juriul emisiunii “Românii au talent”, care a ajuns deja la sezonul 6.

Sursă: w ww.click.ro

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×