Andra E GRAVIDĂ în patru luni. Cătălin Măruţă, tătic de fată

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
23/03/2015, 22:28
Andra E GRAVIDĂ în patru luni. Cătălin Măruţă, tătic de fată

Cătălin Măruţă este cel mai fericit om din lume. Soţia lui, Andra, e din nou gravidă. Dacă primele ecografii nu dau greş, frumoasa artistă va aduce pe lume o fetiţă.Andra e gravidă în aproximativ 4 luni şi sarcina decurge fără probleme, scrie wowbiz.ro. Prietenii cuplului spun că dacă ar fi fost după Cătălin şi soţia lui, ar fi păstrat secretul până la prima semifinală transmisă în direct la „Românii au talent”, când Andra şi-ar fi făcut apariţia cu o frumuseţe de burtică.

În fiecare an pe data de 16 martie, Andra şi Cătălin Măruţă au un motiv de sărbătoare. Mai exact în această zi micuţul lor şi-i serbat onomastica. Anul acesta, micuţul David a împlinit 4 ani şi cum ziua este una specială, atât Andra Măruţă, cât şi soţul ei, Cătălin Măruţă i-au făcut urări personalizate şi le-au postat pe paginile lor de Facebook.

„Azi, puiuţul meu David împlineşte 4 ani! Datorită lui, am învăţat să iubesc de zece ori mai mult decât credeam vreodată! Vreau să-i urez şi aici LA MULŢI ANI şi să-i transmit că mami îl iubeşte mult, mult şi pentru totdeauna! Să rămâi la fel de sănătos, frumos şi haios, te îmbrăţişez şi te puuuup!”, a fost mesajul Andrei.

La scurt timp după postarea mesajului soţiei sale, şi Cătălin Măruţă a scris pe contul său de Facebook un mesaj la fel de emoţionant ca şi al Andrei. Mesajul a primit imediat numeroase aprecieri din partea fanilor.

„Exact în urmă cu patru ani, l-am ţinut pentru prima oară pe David în braţe… Azi mergem la grădiniţă, iar când îl privesc, nu-mi vine să-mi cred ochilor că a crescut atât, că vorbeşte, dansează, cântă, râde, maă face atât de fericit! La mulţi ani cu toată dragostea pentru David-Alexandru, fiul meu, omuleţul care mi-a schimbat viaţa!”, a scris Cătălin Măruţă pe reţeaua de socializare.
Citeste mai mult pe RTV.NET

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×