Andra a crezut că nu vede bine! Cine a urcat pe scena Românii au Talent: El e!

Bogdan Solomon   
în Stiri mondene
19/04/2019, 21:50
Andra a crezut că nu vede bine! Cine a urcat pe scena Românii au Talent: El e! GALERIE FOTO
Andra a rămas cu gura căscată la Românii au Talent

Vineri seara a avut loc o nouă ediție de succes a emisiunii Românii au Talent, producție cu care Pro TV reușește să cucerească audiențele pentru al nouălea an consecutiv. Printre momentele care i-au ținut pe telespectatori cu sufletul la gură, pe scenă și-a făcut apariția un invitat cu totul și cu totul special.

O mai veche cunoștință a Andrei, pe scena Românii au Talent

Nu mai încape nicio îndoială, Românii au Talent continuă să surprindă cu fiecare ediție. De data aceasta, a venit rândul Andrei să rămână cu gura căscată în timpul etapei preselecțiilor. Nu mică i-a fost mirarea îndrăgitei artiste și membru al juriului   emisiunii , în momentul în care și-a dat seama cine a urcat pe scena celebrului concurs.

Este vorba despre Florin Birică, nimeni altul decât partenerul Andrei din show-ul Dansez pentru tine, difuzat tot de Pro TV. Se întâmpla în chiar primul sezon al emisiunii, mai exact, în primăvara anului 2006. Perechea s-a bucurat de un succes remarcabil, reușind să obțină multe note mari din partea exigentului juriu și, mai mult decât atât, cei doi au câștigat  premiul pus în joc, în valoare de 50.000 de euro.

Andra și Florin Birică,perechea cîștigătoare a primului sezon Dansez Pentru Tine
Andra și Florin Birică,perechea cîștigătoare a primului sezon Dansez Pentru Tine

Andreea s-a reîntâlnit cu partenerul de la Dansez Pentru Tine. Cei doi au făcut show la Românii au Talent

Alături de colegii săi din corul Alethea din Iași, Florin Birică a urcat pe scena Românii au Talent, cu un moment creat special  pentru cei patru jurați, care s-au declarat încântați de prestația lor. Cum era de așteptat, Andra a fost cel mai plăcut impresionată, recunoscându-și într-o clipă fostul partener cu care a făcut senzație la Dansez Pentru Tine.

Artiștii au pregătit un număr special, împletind armonios elemente de dans, excelent executate de Florin Birică, cu vocile membrilor corului Alethea. Chiar dacă Florin Călinescu nu a fost foarte impresionat de momentul pus în scenă, apreciind totuși vocile celor din cor, ceilalți jurați au votat cu „Da”, astfel că fostul partener al Andrei de la Dansez Pentru Tine și colegii săi vor merge în etapa următoare.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×