Anda Adam în rochie de MIREASĂ! Uite ce FRUMOASĂ este vedeta!

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
07/06/2015, 18:18
Anda Adam în rochie de MIREASĂ! Uite ce FRUMOASĂ este vedeta! GALERIE FOTO

Pentru Anda Adam, ziua de astăzi este una deosebit de importantă. Şi nici nu ar putea fi altfel având în vedere că ea şi Sorin, bărbatul pe care l-a cunoscut cu mai puţin de un an în urmă, se căsătoresc astăzi, nunta celor doi urmând să fie una care va fi pomenită de toată ţara.

Anda Adam străluceşte! La propriu! De fericire, bine-nţeles! Vedeta a îmbrăcat rochia de mireasă, iar imaginile cu ea îmbrăcată în alb sunt parcă desprinse din poveştile cu prinţi şi prinţese. Mai mult, apariţia ei în rochia tip ”prinţesă” pe care a îmbrăcat-o pentru ceremonia care urmează să aibă loc în câteva minute au smuls lacrimi de fericire celor prezenţi. Şi, cum emoţiile Andei au fost vizibile, nu a liupsit prea mult pentru ca frumoasa artistă să lăcrimeze şi ea.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată? Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române! Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

CLICK PE POZE SUS IN GALERIE PENTRU A VEDEA IMAGINI CU ANDA ADAM MIREASA

Vezi VIDEO AICI

 

Anda Adam şi Sorin Andrei îşi unesc astăzi destinele, după mai puţin de un an de relaţie, într-o locaţie de vis din Snagov. Invitaţii celor doi vor fi răsfăţaţi cu un meniu sofisticat, din care tradiţionalele sărmăluţe vor lipsi.

Citeşte mai mult pe www.spynews.ro

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×