Se căsătoreşte! E OFICIAL! Vezi invitaţia la nuntă a vedetei!

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
22/04/2015, 12:02
Se căsătoreşte! E OFICIAL! Vezi invitaţia la nuntă a vedetei! GALERIE FOTO

A început numărătoarea inversă până când Anda Adam va fi dusă la altar de iubitul ei, Andrei Sorin, iar cei doi logodnici sunt în toiul pregătirilor. Au fixat locul, au stabilit nuntaşii şi au definitivat invitaţiile, pe care noi ţi le arătăm azi, în exclusivitate. – vezi in galeria foto click pe poza

Excentrică, nebunatică şi originală, Anda Adam (34 de ani) va fi, cu siguranţă, o mireasă atipică. Artista şi-a pus amprenta şi pe invitaţiile de nuntă, care nu sunt deloc scorţoase şi formale, ci pline de haz.

ULTIMA ORA!!!ADIO, VIZE PESTE OCEAN!!! E OFICIAL!!! ANUNTUL FACUT DE VICTOR PONTA!!! VEZI DE CAND!!! 

Ea a apelat la bunul ei prieten, Andrei Sebastian Fincea, alias DJ Flick de la Radio ZU, care învârte rimele cu o uşurinţă de invidiat. Cel supranumit “Eminescu modern” a fost inspirat şi de această dată, aşa că nuntaşii Andei vor zâmbi când vor citi răvaşele: “7 iunie, ţine minte/Tu eşti invitat de vrei/La un show fără cuvinte/Snagov, Vila 23. Nu cumva, pe dinafară/Cheful tău atunci să-l laşi/Te-aşteptăm cu soţii Gheară/Cei ce-or să ne fie naşi”.

CLICK PE GALERIA FOTO PENTRU A VEDEA CUM ARATĂ INVITAŢIA

Aşadar, cei care îi vor duce la altar pe Anda şi pe Sorin (23 de ani) sunt afaceristul Nicu Gheară şi soţia acestuia, Mihaela. Cei doi logodnici nu şi-au ales încă rochia de mireasă şi costumul de ginerică, dar mai au timp până pe 7 iunie, când vor bate clopotele de nuntă. Anda şi Sorin sunt împreună de opt luni, iar afaceristul a cerut-o de nevastă în toamna anului trecut. 

VESTE DE ULTIMA ORA!!! SE STRICA VREMEA!!! TEMPERATURI APROAPE DE INGHET!!!

“A venit la mine cu un imens buchet de trandafiri. M-a luat în braţe, am vrut să-i mulţumesc şi să-l pup, apoi am văzut prins inelul de frunza unui trandafir. Cum am reacţionat? M-am blocat”, povestea Anda despre cea mai frumoasă zi din viaţa ei.

Război ANTENA 1 – PRO TV! Andra şi Măruţă, ofertaţi de Intact! 

Va avea petrecere în aer liber

locatie

 

Ce se întîmplă cu LOTERIA BONURILOR FISCALE. Anunţ de ULTIMĂ ORĂ

Cei 300 de invitaţi la nunta Andei cu Sorin se vor simţi ca la o petrecere americană, în aer liber. Cheful va avea loc la Vila 23 Snagov, un centru de evenimente select, situat pe malul Lacului Snagov, unde punctul de atracţie e piscina imensă, dar şi restaurantul de care se ocupă celebrul chef Antonio Pasarelli.

Sursă: www.click.ro

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×