Anda Adam s-a împăcat cu iubitul fotbalist! Au petrecut împreună CRĂCIUNUL!

Răzvan Scarlat   
în Reality show
26/12/2013, 10:19
Anda Adam s-a împăcat cu iubitul fotbalist! Au petrecut împreună CRĂCIUNUL! GALERIE FOTO

În luna martie a acestui an, Anda Adam a surpins pe toată lumea cînd a fost văzută în compania lui Cătălin Ţîră, fiul fostului mare fotbalist de la Rapid, Fane Tîră. Idila dintre cîntăreaţă şi tînărul jucător nu a durat, însă, decît cîteva săptamîni, iar de vină pentru separare pare să fi fost, la momentul respectiv, mama lui Cătălin, care considera că blonda are un efect negativ asupra băiatului ei.

După despărţirea de actualul fotbalist de la Den Haag, Anda Adam s-a afişat în compania mai multor bărbaţi din showbiz, printre care şi Cătălin Botezatu. Din păcate, relaţiile respective nu au mers, iar cîntăreaţa s-a întors, se pare, în braţele fotbalistului de doar 19 ani.

Conform unei postări pe care Cătălin Ţîră a făcut-o pe contul său de Facebook, dragostea dintre el şi Anda Adam pare că s-a aprins iar. Cei doi s-au fotografiat lîngă bradul de Crăciun, semn că relaţia dintre ei pare să fie, din nou, cît se poate de serioasă. În plus, fotbalistul i-a făcut cadou iubitei sale unul dintre tricourile sale de joc. 

tara anda

taraaaaa

 

tira 2

 

tira 1

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×