CE MICUŢĂ E! Primele imagini cu fiica Andei Adam!

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
30/11/2015, 21:04
CE MICUŢĂ E! Primele imagini cu fiica Andei Adam! GALERIE FOTO

Anda Adam a născut astăzi o fetiţă perfect sănătoasă, pe care o va boteza Evelin. Vedeta nu îşi mai încape în piele de bucurie de când a devenit mămică. Anda a intervenit telefonic în cadrul unei emisiuni TV, unde a vorbit despre cel mai important moment din viaţa ei.

„Totul a decurs normal. Pentru cei care au copii, e mai uşor de înţeles. Am plâns foarte tare de fericire şi de bucurie. Dar am şi râs, în acelaşi timp. Domnul doctor a făcut o afirmaţie foarte amuzantă, că s-a născut o nouă artistă. A avut 3 kg la naştere şi 50 de cm”, a spus Anda plină de fericire.

Anda Adam s-a cunoscut cu actualul ei soţ la malul mării anul trecut, în luna august, iar flacăra iubirii s-a aprins pe loc. Cei doi au păstrat legătura şi pe parcurs şi-au dat seama că au foarte multe lucruri în comun.

Ceea ce a urmat a şocat pe toată lumea, pentru că nimeni nu se aştepta ca Sorin Andrei să o ceară pe Anda după doar o lună de relaţie, cei doi căsătorindu-se la începutul lunii iunie, într-un cadru de vis, pe malul lacului Snagov. La scurt timp, cei doi au anunţat că vor deveni părinţi.

Sursă: www.spynews.ro

………………………………………………………………..

Anda Adam a născut astăzi o fetiţă pe care o va numi Evelin. Cântăreaţa este în culmea fericirii, deoarece a aşteptat mult timp acest moment. Conform primelor informaţii, Evelin, fiica Andei Adam şi a lui Sorin Andrei, este perfect sănătoasă, nota primită la naştere fiind una maximă, spre bucuria părinţilor ei.

„Este cea mai fericită zi din viaţa mea”, a declarat solista imediat dupa ce a devenit, pentru prima data mamă, bebeluşul ei având trei kilograme la naştere.

Anda Adam s-a cunoscut cu actualul ei soţ la malul mării anul trecut, în luna august, iar flacăra iubirii s-a aprins pe loc. Cei doi au păstrat legătura şi pe parcurs şi-au dat seama că au foarte multe lucruri în comun. Ceea ce a urmat a şocat pe toată lumea, pentru că nimeni nu se aştepta ca Sorin Andrei să o ceară pe Anda după doar o lună de relaţie, cei doi căsătorindu-se la începutul lunii iunie, într-un cadru de vis, pe malul lacului Snagov.

Sursă: www.spynews.ro

……………………………………………………………..

În urmă cu câteva minute, Anda Adam a devenit o mamă extrem de fericită, ea dând naştere, prin cezariană, unei fetiţe minunate, perfect sănătoase, Evelin. Conform primelor informaţii, Evelin, fiica Andei Adam şi a lui Sorin Andrei, este perfect sănătoasă, nota primită la naştere fiind una maximă, spre bucuria părinţilor ei. Şi, chiar dacă încă Anda Adam nu a putut să o strângă în braţe pe micuţă, artista se simte bine şi, peste puţin timp se va bucura de a-şi ţine strâns odorul.

Ziua cea mare pentru Anda Adam a sosit! Cântăreaţa Artista s-a internat la spital de dimineaţă şi în scurt timp îşi va strânge micuţa în braţe, fiind momentul pe care îl aşteaptă de multă vreme.

Anda Adam a ales să nască de Sfântul Andrei, deoarece e zi de sărbătoare şi îşi doreşte ca fetiţa ei să aibă o viaţă cât mai frumoasă, ziua fiind una simbolică, soţul ei sărbătorind şi el, în această zi, onomastica lui.

Anda Adam s-a cunoscut cu actualul ei soţ la malul mării anul trecut, în luna august, iar flacăra iubirii s-a aprins pe loc. Cei doi au păstrat legătura şi pe parcurs şi-au dat seama că au foarte multe lucruri în comun.

Ceea ce a urmat a şocat pe toată lumea, pentru că nimeni nu se aştepta ca Sorin Andrei să o ceară pe Anda după doar o lună de relaţie, cei doi căsătorindu-se la începutul lunii iunie, într-un cadru de vis, pe malul lacului Snagov.

Sursă: www.spynews.ro

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×