Anda Adam, însărcinată în şase luni! Va fi mamă de fată

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
13/08/2015, 11:39
Anda Adam, însărcinată în şase luni! Va fi mamă de fată

Bucurie mare pentru Anda Adam! Artista tocmai a aflat, în urma controlului medical, că va fi mamă de fetiţă. Anda Adam este însărcinată în şase luni şi urmează să nască în toamna acestui an.

“Vom avea o fetiţă! Mi-au dat lacrimile de bucurie şi greu se poate descrie în cuvinte sentimentul pe care îl ai când primeşti vestea că devii părinte. Ne doream o fetiţă, însă, firesc, indiferent ce ar fi, important este să fie sănătos. Bucuria este imensă şi îi mulţumim lui Dumnezeu pentru acest dar minunat”, a declarat  Anda, la scurt timp după ce a aflat vestea cea mare.

Verdictul ginecologului, după ultima radiografie, l-a uns pe suflet şi pe soţul artistei, Sorin Andrei, care în acel moment a simţit că-i fuge pământul de sub picioare de bucurie.

“Mi-am dorit mereu o fetiţă, întrucât fetele seamănă cu taţii”, ne-a mărturisit şi fericitul viitor tătic. Acesta ne-a mai spus că ar vrea ca Anda să nască natural, nefiind însă pe aceeaşi lungime de undă cu soţia sa, care deja se gândeşte la cezariană.

Dorinţa i-a fost îndeplinită

Anda Adam a evitat să facă publică informaţia că este însărcinată până în urmă cu două săptămâni, când şi-a anunţat fanii, pe Facebook, că în curând va deveni mamă.

“Dragii mei, sunt foarte fericită şi vreau să împărtăşesc cu voi bucuria pe care o avem în suflet. Sunt însărcinată în aproape şase luni şi abia aşteptăm să devenim părinţi!”, scris ea. Motivul pentru care Anda a ales să păstreze discreţia asupra acestui aspect al vieţii ei private a ţinut strict de recomandările medicului. Artista a vrut să treacă bine peste primele 12 săptămâni de sarcină înainte de a-şi striga fericirea în gura mare.

“Şi pe părinţii noştri i-am anunţat abia după nuntă”, declara recent Anda. Şi cum astrele par să lucreze în favoarea ei, Anda Adam a spus în mai multe rânduri că, la fel ca şi soţul ei, îşi doreşte o fetiţă, iar dorinţa i s-a îndeplinit.

Acum va începe corvoada găsirii unui nume pentru prima sa născută.

Gravidă în şase luni, pe platforme de 14 cm!

Cu doar câteva zile înainte să afle sexul bebeluşului, Anda Adam a susţinut un concert în Antalya, într-un hotel de cinci stele.

Însărcinată în şase luni, artista a cântat timp de o oră şi, culmea, a dansat pe platforme de 14 cm, alături de cei doi dansatori ai ei, Mayo şi Rareş. Împreună cu soţul său, vedeta a fost cazată într-o vilă de şapte stele, superluxoasă, cu piscină exterioară. La concert, ea a cerut doar apă plată.

Încă face mult sport

Deşi gravidă, Anda Adam nu a renunţat la vechile obiceiuri. Mai precis, ea face şi acum foarte mult sport. Merge la sală, singurele exerciţii pe care le-a scos din program fiind cele pentru abdomen.
În piscina din incinta vilei unde a fost cazată în Antalya, artista a înotat timp de două ore. Referitor la sarcina sa, Anda a dezvăluit că este o norocoasă: “Am avut o sarcină fără probleme. Nu am avut pofte şi nici greţuri”.

sursa: libertatea.ro

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×