Anchetă la Poliţie. Sex cu mai mulţi ofiţeri. Cum arată femeia care a recunoscut

Mirela Apostol   
în Monden
19/05/2016, 08:00
Anchetă la Poliţie. Sex cu mai mulţi ofiţeri. Cum arată femeia care a recunoscut GALERIE FOTO

Peste zece poliţişti de la Oakland Police Department din California sunt anchetaţi după ce ar fi fost implicaţi în relaţii sexuale cu o adolescentă.

Celeste Guap, în vârstă de 19 ani, a postat mesajul pe Facebook, ea sugerând însă că ar fi întreţinut relaţii sexuale cu un poliţist pe vremea când era minoră. Celeste a şters ulterior mesajul compromiţător şi a spus că relaţia ei cu departamentul de poliţie este una de prietenie.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată? Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române! Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

VEZI IMAGINILE IN GALERIE FOTO

Brendan O’Brien, unul dintre poliţiştii vizaţi de o anchetă iniţială în acest caz, a recunoscut că a întreţinut relaţii sexuale cu Celeste pe când adolescenta era minoră. Bărbatul s-a sinucis anul trecut, dar a lăsat o notă de adio în care a oferit detalii despre relaţiile colegilor lui cu tânăra Celeste.

De-a lungul timpului tânăra a publicat pe Facebook mai multe imagini în care apărea alături de poliţişti sau în maşini de poliţie, dar acum a fost deschisă o nouă anchetă, care vizează mai mult de zece poliţişti.

Citeste mai mult pe RTV.NET

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×