Nunta ANULUI în showbizz-ul din ROM NIA! S-a întîmplat în MARE SECRET!! VEDETA TV s-a măritat! Avem POZELE!!!

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
08/11/2015, 18:23
Nunta ANULUI în showbizz-ul din ROM NIA! S-a întîmplat în MARE SECRET!!  VEDETA TV s-a măritat! Avem POZELE!!! GALERIE FOTO

Iata ca momentul mult asteptat a luat sfarsit. Anca Serea si Adi Sina si-au unit destinele in fata lui Dumnezeu. Anca Serea radiaza de fericire si de frumusete. Are si de ce. Astazi este ziua in care ea si Adi Sina au devenit oficial sot si sotie. 

CLICK SUS PE GALERIA FOTO PENTRU A VEDEA IMAGINI

Sursă: www.cancan.ro

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată? Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române! Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

 

…………………………………………………….

Zi de mare încărcătură emoţională pentru una dintre VEDETELE TV ale ROM NIEI. Ea s-a cununat civil cu un celebru cîntăreţ. Ceremonia a avut loc la primăria secrorului 3, în prezenţa prietenilor şi a celor patru copii ai vedetei tv.

CLICK SUS PE GALERIA FOTO PENTRU A VEDEA IMAGINI

Anca Serea (33 de ani) şi Adi Sînă (37 de ani) au ajuns vineri (6 noiembrie) în jurul prânzului în faţa ofiţerului Stării Civile. Cei doi formează un cuplu de patru ani şi abia acum am decis că a venit momentul să facă pasul cel mare. Artistul a fost primul care a ajuns la primărie cu cei patru copii. La scurt timp şi-a făcut apariţia şi Anca Serea. Bruneta a purtat o rochie de culoare nude, scurtă, iar pe deasupra a îmbrăcat o capă în aceeaşi nuanţă. Cei doi au spus un „da” foarte puternic în faţa ofiţerului stării civile, semn că îşi doreau să-şi oficializeze relaţia.

Anca Serea şi Adi Sînă, un „Da” hotărât

Adrian Sînă a povestit că au preconizat acest eveniment pentru care au făcut pregătiri din timp, însă nu vor avea vacanţă pentru luna de miere, fiind foarte ocupaţi. „Astăzi nu va fi o petrecere în adevăratul sens al cuvântului, ci doar o masă cu părinţii, naşii şi copiii. pentru mine, căsnicia este sfântă. Duminică, vom avea ceremonia religioasă. Va fi la Mănăstirea Caşin, de la orele 17.00”, a spus Anca Serea la Antena Stars, explicând cu după acest moment, invitaţii vor petrece până dimineaţa. Sarah a fost foarte emoţionată pentru mama ei, iar David i-a urat „casă de piatră” în locuinţa în care stă şi el. Mama vedetei tv i-a transmis Ancăi să-i mai facă moştenitori, căci aceştia sunt „medicamentul pentru bătrâneţe”.

Cântăreţul şi prezentatoarea au împreună doi copiii: Ava şi Noah. Frumoasa prezentatoare TV mai are doi copiii dintr-o relaţie anterioară: David si Sarah.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×