Anca Serea a câștigat procesul care durează de 8 ani! Câți bani primește soția lui Adi Sână

Ana Chivu   
în Stiri mondene
03/11/2018, 17:02
Anca Serea a câștigat procesul care durează de 8 ani! Câți bani primește soția lui Adi Sână
Anca Serea, fosta soție a lui Filip Poplingher

Anca Serea a câștigat procesul în care se află de mai bine de 8 ani de zile pentru o parte din moștenirea lăsată de fostul soț. Vedeta a fost căsătorită cu Filip Poplingher, cel care i-a dăruit primii doi copii. Din păcate, bărbatul s-a stins din viață la doar 39 de ani, după o luptă crâncenă cu boala. Anca Serea a avut o perioadă foarte dificilă de trecut, rămânând mamă singură cu doi copii, dar și cu datoriile soțului din trecut. Aceasta s-a judecat mult în instanță din cauza sumelor lăsate în urmă de Filip Poplingher. Bruneta se poate bucura acum de reușită, pentru că a câștigat în sfârșit procesul, potrivit Cancan.

”Tip soluţie: Anulează cererea. Soluţia pe scurt: Admite excepţia insuficientei timbrări a acţiunii, invocată din oficiu. Anulează cererea, ca insuficient timbrată. Obligă reclamanta la plata cheltuielilor de judecată către pârâţi în cuantum de 2.000 lei reprezentând onorariu avocat. Cu apel în 30 zile de la comunicare. Cererea de apel se depune la Judecătoria Constanţa. Pronunţată în şedinţă publică, astăzi 01.11.2018”potrivit magistraților de la judecătoria Constanța.

Anca Serea, reușită în instanță pentru averea fostului soț

Procesul Ancăi Serea s-a mutat de multe ori în anul 2017, ultima oară pe 5 octombrie 2017, iar termenul final fiind atunci pe 16 noiembrie. Procesul în care s-a luptat Anca Serea a ținut 8 ani de zile, iar câștigul se pare că i-a revenit. Soția lui Adi Sână a câștigat în final o parte din moștenirea lăsată de fostul soț, tatăl primilor doi copii ai săi. ”Admite acţiunea civilă formulată de reclamantă în contradictoriu cu pârâţii.

Anca Serea și fostul soț, Filip Poplingher
Anca Serea și fostul soț, Filip Poplingher

Constată intervenită vânzarea-cumpărarea între pârâţii Serea Louis-Ancuta, Serea-Poplingher Sarah-Anouck, reprezentată prin Serea Louis-Ancuţa şi Serea-Poplingher David, reprezentată prin Serea Louis-Ancuta, în calitate se vânzători, şi reclamanta SC Victoria SRL, în calitate de cumpărătoare, având ca obiect imobilul compus din teren în suprafată de 10.000 mp, situat în satul Moviliţa, comuna Topraisar, jud. Constanţa…pentru preţul de 10.000 lei.

Prezenta hotărâre ţine loc de contract de vânzare-cumpărare”, scrie în hotărârea judecătorilor în procesul pentru moștenire al Ancăi Serea.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×