Anca Pandrea a ajuns din nou la spital! Actrița are probleme cu inima, iar starea ei de sănătate nu este deloc bună.

Nicoleta C   
în Stiri mondene
06/08/2018, 15:14
Anca Pandrea a ajuns din nou la spital! Actrița are probleme cu inima, iar starea ei de sănătate nu este deloc bună.
În urma acestor probleme, actrița este nevoită să urmeze un tratament medicamentos destul de puternic

Anca Pandrea a ajuns din nou la spitalul de urgență. Actrița are probleme cu inima, iar starea ei de sănătate nu este deloc una bună. Aceasta s-a dus singură la spital. Medicii au internat-o  imediat, luând în considerare starea ei. Văduva lui Iurie Darie are probleme la aortă, iar o valvă scapă sânge. În urma acestor probleme, actrița este nevoită să urmeze un tratament medicamentos destul de puternic.

Actrița a ajuns la spital și în urmă cu o lună, după un accident pe care l-a suferi în locuința sa. După ce a fost externată, aceasta a specificat ce probleme de sănătate are.„Am avut nişte probleme cu plămânii. Eu am insuficienţă cardiacă şi pulmonară. De la aerul condiţionat n-am putut o zi întreagă să scot un sunet, apoi am tuşit foarte foarte tare şi am fost la pneumologul la care sunt în tratament. Ieri (joi, n.r.), se pare că totul s-a întâmplat din cauza tensiunii foarte mici. Mă simt mai bine. M-au cusut la căpuşor„, a declarat Anca Pandrea.

Actrița este îndurerată de cand șoțul ei a murit

În urma acestor probleme, actrița este nevoită să urmeze un tratament medicamentos destul de puternic
Actrița are probleme cu inima, iar starea ei de sănătate nu este deloc una bună. Aceasta s-a dus singură la spital. Medicii au internat-o de imediat, luând în considerare starea ei.

Iurie Darie a fost internat de mai multe ori la spitalul ”Bagdasat Arsenie” din București, unde a fost intubat de mai multe ori, deoarece nu putea respira fără ajutor. Peste o lună a mai fost internat, dar la Spitalul Universitar de Urgență, acuzănd dureri în piept. Dupa o altă bucată de vreme, actorul a fost transferat la spitalul de Urgență Bagdasar Arsenie, unde a suferit o intervenție chirurgicală, pentru a-i elimina lichidul acumulat la nivelul creierului. Acesta a suferit un atac cereblal. În cele din urmă, actorul a murit pe 21 septembrie 2012, la vârsta de 83 de ani.

Biografie

Anca Pandrea a ajuns din nou la spitalul de urgență. Actrița are probleme cu inima, iar starea ei de sănătate nu este deloc una bună.
Iulie Darie, nume real Darie Maximciuc, a fost un actor român de scenă, film, radio, televiziune și voce.

Iurie Darie, nume real Darie Maximciuc, a fost un actor român de scenă, film, radio, televiziune și voce. În cinematografie a debutat în 1953, în ”Nepoții gornistului”, în regia lui Dinu Negreanu, avându-i pe platoul de filmare pe Marga Barbu ți pe Liviu Ciulei. În anul 1969, a fost ales de regizorul Mircea Drăgan pentru a juca în seria ”Brigada Diverse”, alături de Toma Caragiu, Sebastian Papaiani, Dem Rădulescu sau Puiu Călinescu.

A interpretat roluri memorabile în peste 40 de producții cinematografice:”Baieții noștri”, ”S-a furat o bombă”, ”Vacanță la mare”, ”Dragoste la zero grade”, ”Atunci i-am condamnat pe toți la moarte”, ”Frații Jderi”, ”Ringul”, ”O zi la București”, ”În fiecare zi mi-e dor de tine”, ”Zâmbet de soare”, ”Oglinda”, ”Punctul zero”, ”Triunghiul morții”.

În 2004 a jucat în serialul de televiziune ”Numai iubirea”.  În 2004 a jucat în serialul de televiziune ”Numai iubirea”. Iulie Darie s-a remarcat și în emisiunile televizate pentru copii. Actorul își etala calitățile de artist, ba chiar de a desena uneori cu ambele mâini. A avut și diferite turnee prin țară cu spectacole dedicate copiilor. Iurie Darie a decedat, după o suferință grea, la domiciliul său de pe strada Chile, din București.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×