Anca Neacşu face furori la nunţi cu piesa «Trage fusta mai jos» Cum arată acum vedeta!

Ionuţ Cataramă   
în Monden
30/07/2017, 16:21
Anca Neacşu face furori la nunţi cu piesa «Trage fusta mai jos» Cum arată acum vedeta! GALERIE FOTO

S-a măritat cu un afacerist turc şi părea să se stabilească definitiv în ”Ţara Semilunei”. Surpriză, însă, căci Anca Neacşu, fosta componentă a trupei A.S.I.A, a revenit cu soţ cu tot în România şi cântă la evenimente. Blondina face bani cu un vechi hit din repertoriul formaţiei în care s-a afirmat.

De trei luni, Anca Neacşu (34 de ani) a revenit în ţara natală. După cum se ştie Turcia i-a fost ţară adoptivă timp de şase ani, de când s-a îndrăgostit de cel care avea să-i devină soţ.

În 2011 artista l-a cunoscut pe afaceristul Serkan Yaman, un an mai târziu s-au căsătorit, iar de atunci a făcut naveta în ţara natală pentru că nu a vrut să renunţe la cariera muzicală. Însă, în luna mai a acestui an, fosta componentă a trupei A.S.I.A a luat o decizie neaşteptată.

Astfel, ea şi Serkan au stabilit să se mute definitiv în România.

De dragul Ancăi, bărbatul a urmat-o pe blondină şi, pentru a avea un venit sigur şi bun, face afaceri în domeniul hotelier.

Cât despre celebra sa nevastă, aceasta lucrează cu impresarul Radu Baron şi are concerte pe bandă rulantă.

“Colaborez cu Anca Neacşu de trei luni, de când a revenit în ţară, din Turcia, unde s-a căsătorit. Şi-a convins soţul turc să se mute aici. Ea cântă pe 1.000 de euro, are o voce foarte bună, cântă live, este apreciată în concerte”, ne-a declarat Radu Baron, actualul impresar al Ancăi Neacşu. Aceasta şi-a făcut revenirea pe o piesă celebră din repertoriul A.S.I.A, dar pe care a modernizat-o.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×