O vedetă renunţă la televiziune pentru a se mărita cu un milionar!

Filon Stan   
în Galerie foto
12/01/2018, 15:44
O vedetă renunţă la televiziune pentru a se mărita cu un milionar! GALERIE FOTO

Jurnalista Anca Lungu, una dintre super-vedetele Antenei 1, a anunţat că demisionează. Se pare că prezentatoarea doreşte să înceapă o nouă viaţă, alături de un milionar grec. VEZI MAI MULTE IMAGINI SUS, ÎN GALERIA FOTO!

Anca Lungu, aflată deja la al doilea divorţ, ultimul de Ştefan Lungu, urmează să se căsătorească din nou. Potrivit cancan.ro, vedeta Antenei 1 a anunţat conducerea postului TV pentru care lucrează că va părăsi domeniul televiziunii, ea fiind acum în preaviz. 

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată? Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române! Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Anca Lungu părăseşte presa şi se mărită cu un milionar grec

Motivul pentru care vedeta a decis să părăsească televiziunea îl reprezintă faptul că Anca Lungu a întâlnit un om de afaceri grec, foarte potent financiar, pe care îl ţine ascuns. Prezentatoarea Observatorului este hotărâtă să plece din România şi să se mute în Grecia, ea urmând să se căsătorească cu milionarul grec, care are afaceri în domeniul cosmeticelor. Omul de afaceri este supranumit, de altfel, „Magnatul cosmeticelor”.

Vedeta Antenei 1 a divorţat recent de Ştefan Lungu, cu care părea a avea o căsnicie fericită. Acesta a fost consilierul Elenei Udrea şi a fost condamnat la un an şi jumătate de închisoare cu suspendare în dosarul Gala Bute. Anca şi Ştefan Lungu au divorţat în secret, la notar, după patru ani de căsnicie. Cei doi au o fetiţă, Natalia, în vârstă de trei ani.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×