Cum arată Anca Dinicu în costum de baie! Gina Felea e senzație!

în Stiri mondene
05/09/2018, 12:46
Cum arată Anca Dinicu în costum de baie! Gina Felea e senzație! GALERIE FOTO

Mulți v-ați întrebat cum arată faimoasa actriță Anca Dinicu în costum de baie! Ei bine, bruneta arată excelent într-un costum de baie din două piese. Este sexy, iar formele ei – cu siguranță – au înnebunit bărbații de pe plajă.

Anca Dinicu arată bestial în costum de baie!

Mulți bărbați visează să o vadă pe Anca Dinicu dezbrăcată! Dar până una alta, fotografiile cu ea în costum de baie sunt cele mai sexy poze ale artistei.

Anca Dicicu este una dintre cele mai îndrăgite actrițe în momentul de față. Anca o interpretează pe Gina Felea, celebrul personaj din serialul de televiziune „Băieți de oraș”, unde este iubita lui Malone – personaj interpretat de Vlad Drăgulin.

În ultima perioadă s-a speculat că cei doi actori ar fi împreună! Nu doar în serial, ci și în viața reală. Adevărul ar fi altul. Anca Dinicu și Vlad Dragulin sunt foarte buni prieteni și petrec mult timp împreună.

Cei doi petrec timp împreună și în afara platourilor de filmat. De aceea, fanii au fost puțin bulversați de relația pe care cei doi actori o au atunci când camerele de filmat nu sunt pe ei.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×