Anastasia Lazariuc, prima reacţie după moartea lui Mihai Constantinescu: Îmi pare rău că nu mai este

Bogdan Solomon   
în Stiri mondene
29/10/2019, 21:36
Anastasia Lazariuc, prima reacţie după moartea lui Mihai Constantinescu: Îmi pare rău că nu mai este
Anastasia Lazariuc, în lacrimi după moartea lui Mihai Constantinescu. Sursa foto: romaniatv.net

O veste tristă a căzut ca un trăsnet asupra întregii suflări a muzicii românești, întrucât s-a stins din viață Mihai Constantinescu, după cinci luni cumplite, perioadă în care s-a aflat în comă la Spitalul Floreasca din Capitală. Tragicul anunț i-a lăsat fără cuvinte pe toți cei care au împărțit scena cu regretatul artist, printre aceștia numărându-se și Anastasia Lazariuc.

Anastasia Lazariuc, în lacrimi după moartea lui Mihai Constantinescu

Într-un interviu acordat pentru România TV, cunoscuta interpretă de muzică ușoară s-a declarat șocată de acest deznodământ, întrucât era convinsă că bunul său prieten și coleg va reuși să treacă peste momentele dificile. Printre lacrimi, solista a vorbit despre numeroasele concerte la care au participat împreună, mai ales că în trecut i-a legat și o frumoasă poveste de dragoste.

Sunt șocată! Nu îmi vine să cred, nici nu știu dacă e adevărat. Ce pot să spun? Mihai Constantinescu a fost un mare artist, foarte profesionist, îndrăgostit de muzică şi de meseria sa. Am avut multe concerte împreună, a fost foarte iubit de oameni. Îmi pare rău că nu mai este”, a declarat Anastasia Lazariuc.

Marius Țeicu, mesaj emoționant după moartea lui Mihai Constantinescu

La rândul său, Marius Țeicu, unul dintre cei mai apreciați cântăreți și compozitori ai muzicii ușoare românești, a transmis un mesaj emoționant la scurt timp după aflarea veștii că Mihai Constantinescu nu mai este printre noi. „E un moment foarte greu, nu-mi vine să cred.Am cântat împreună, el a fost solistul nostru. Ne-am dat seama de ce talent are, mergea prin toate țările, era cap de afiș. Era ca un vulcan, compunea aproape zilnic. Foarte, foarte talentat. Mi-e atât de greu. S-a rupt o bucată din mine, din toată tinerețea mea, toată cariera mea”, a declarat acesta, dezvăluind că spera în continuare într-o minune, la fel ca în cazul lui Gabriel Cotabiță.

Toți am sperat că se va întâmpla o minune, așa cum s-a întâmplat și cu Gabi Cotabiță. Ne știam de când eram colegi, de foarte mult timp”, a mai spus Marius Țeicu.

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×