Anamaria Prodan, încă o operaţie secretă în Turcia! Ce şi-a schimbat soţia lui Reghe

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
20/03/2016, 08:29
Anamaria Prodan, încă o operaţie secretă în Turcia! Ce şi-a schimbat soţia lui Reghe

Anamaria Prodan a intrat pe mana esteticienilor turci si vrea sa arate perfect. Dupa operatia de silicoane, recent impresara a trecut si printr-o interventie de refacere a firului de par.

Prodanca surprinde de fiecare data! Anul trecut, vedeta si-a scos implanturile, pentru ca, apoi, sa isi puna altele, este adevarat, unele mici, dar si mai frumoase.

Impresara a socat si atunci cand s-a intors din America, avand un trup de gazela. „Am slabit peste 20 de kilograme, dupa ce am tinut un regim bazat de multa apa, renuntarea la carne si stabilirea ultimei mese la orele 18.00”, a dezvaluit sotia lui Reghe, care acum arata ca in adolescenta.

Tot la capitolul surprize se poate inscrie si ultima „nebunie” a vedetei. Surse din preajma ei sustin ca, in weekend-ul trecut, ea a mers din nou in Turcia, pentru o interventie estetica mai putin obisnuita in Romania.

 „Ana si-a facut injectii in scalp, pentru o regenerare puternica a parului. Operatiunea nu a fost dureroasa, in schimb va avea efecte magice in timp. Podoaba capilara i se va reface si va arata minunat, in plus, se va accelera cresterea firului de par. Este cea mai noua tehnologie in materie de hairstyle si a inregistrat rezultate spectaculoase, in special in SUA, acolo unde a si fost inventata aceasta metoda atat de benefica pentru femei”, au dezvaluit prietenele Prodancei, care mai sustin si ca pretul pentru astfel de injectii s-a ridicat la 2000 de euro.

Sursă: wowbiz.ro

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×