Anamaria Prodan a prins o ploaie torențială la Dubai: „E semn de la Dumnezeu, așa tare l-am supărat”

Flaviu Popa   
în Stiri mondene
22/03/2020, 22:24
Anamaria Prodan a prins o ploaie torențială la Dubai: „E semn de la Dumnezeu, așa tare l-am supărat”
Anamaria Prodan a prins o ploaie torențială în Dubai

Anamaria Prodan se alătura celor care pun pe seama divinității toate evenimentele din ultima vreme. De la focurile din Australia la cutremurele din întreaga lume sau la coronavirus, credincioșii consideră că este doar un mod prin care Dumnezeu își manifestă supărarea pe oameni.

Anamaria Prodan a prins o ploaie torențială la Dubai

Anamaria Prodan îi calcă pe urme lui Gigi Becali și a postat pe Instagram o poză surprinsă în timpul unui fenomen meteorologic inedit pentru Emiratele Arabe Unite: o ploaie torențială.

„E semn de la Dumnezeu, așa tare l-am supărat”, a scris Prodanca pe Instagram.

Anamaria Prodan pare o femeie dură, în realitatea însă este extrem de credincioașă. Acest lucru a fost dezvăluit în trecut de către o prietenă apropiată: „E o femeie credincioasă.

Merge des la biserică și am văzut-o cum se închină, de trei ori, înainte de meciul Stelei. Are și o iconiță sfințită de care nu se desparte. În ciuda aparențelor, este o femeie religioasă. Probabil că și de-asta i-a dat Dumnezeu noroc pe toate planurile”.

Anamaria Prodan, mesaj pe Instagram
Anamaria Prodan, mesaj pe Instagram

Conform specialiștilor, ploaia în Dubai este rară și nu ține mult. De obicei plouă în perioada între decembrie și martie a fiecărui an, ocazional apar furtuni. De obicei, în Dubai plouă cinci zile pe an.

Gigi Becali crede că România e ferită

Gigi Becali a invocat la rândul său divinitatea în urmă cu câteva săptămâni, în plină epidemie de coronavirus. „Am tot auzit că Teodosie împărtășește cu aceeași linguriță.

Ce credeți că am făcut la împărtășanie? I-am lăsat pe toți să intre și m-am împărtășit ultimul cu aceeași linguriță. Cum să-mi fie frică de coronavirus dacă sunt împărtășit și mă duc în fiecare zi la biserică, mă duc la Liturghie. Se va apropia vreodată vreun virus de mine când eu mă rog în fiecare zi la Hristos la Sfânta Liturghie?”, a bravat Becali. De asemenea, patronul FCSB a declarat că România nu va fi afectată prea mult de coronavirus pentru că ar fi protejată de Dumnezeu și de religia ortodoxă.

  • 153 de cazuri de coronavirus au fost înregistrate în acest moment în Emiratele Arabe Unite
Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×