Anamaria Prodan a anunțat data lansării oficiale a show-ului „Prodanca și Reghe – Prețul succesului”, emisiunea care prezintă viața fabuloasă a cuplului care a cucerit România

Claudiu Ilie   
în Stiri de ultima ora
31/01/2020, 15:15
Anamaria Prodan a anunțat data lansării oficiale a show-ului „Prodanca și Reghe – Prețul succesului”, emisiunea care prezintă viața fabuloasă a cuplului care a cucerit România

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf revin în forță pe micile ecrane. „Prodanca și Reghe – Prețul succesului” se va difuza la Antena Stars, iar acum a fost anunțată data lansării oficiale.

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf, din nou la TV într-un super reality-show

Pe contul ei de Instagram, Anamaria Prodan a dezvăluit că lansarea oficială a show-ului are loc în data de 6 februarie, ora 13.00, iar locația aleasă este restaurantul IT Cucina, aflat pe Șoseaua Nordului.

Noua emisiune difuzată de Antena Stars marchează întoarcea în lumea reality-show-urilor a cuplului Anamaria Prodan – Laurențiu Reghecampf, cei doi bucurându-se de mare succes în perioada 2012-2014, când telespectatorii Antena 1 și Euforia au putut urmări timp de 6 sezoane viața luxoaxă a impresarei românce.

De această dată, cei doi ar urma să primească 150.000 de euro pe sezon, o sumă record pentru piața mass-media din România.

Anamaria Prodan, urmărită non-stop

Anamaria și cei din familia sa vor fi urmăriți de camere 24 din 24 de ore. Indiferent de continentul pe care se află, fie că sunt la evenimente mondene sau acasă, cuplul Reghe – Prodanca va fi urmărit non-stop.

Sexy impresara va putea fi văzută în toate ipostazele: femeie, mamă, soţie. Fie că se va afla în România, Dubai sau America, Anamaria Prodan și familia sa vor arăta lumii care este viața pe care o duc și care sunt activitățile la care participă.

„După 8 ani m-am întors acasă! Aici m-am simțit mereu cel mai bine, iar propunerea realizării unui nou sezon din reality mi s-a părut foarte tare. De când am renunțat la vechiul show, cred că în fiecare zi eram întrebată când o să revină povestea familiei mele pe micile ecrane.

Am revenit mai tari ca niciodată și o să avem ce să transmitem celor care se vor uita la noi! Am început filmările, umblu peste tot cu echipa de filmare, iar în februarie ne pregătim de lansare”, a declarat Anamaria Prodan pentru libertatea.ro.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×