Analiza banală care detectează cea mai AGRESIVĂ forma de cancer

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
15/08/2015, 20:41
Analiza banală care detectează cea mai AGRESIVĂ forma de cancer

Oamenii de stiinta au gasit o metoda de a detecta una din cele mai agresive forme de cancer, intr-un stadiu incipient. Descoperirea lor ar putea salva mii de vieti anual. In prezent, cele mai multe forme de cancer sunt descoperite tarziu, cand sunt deja in stadii terminale. Potrivit oamenilor de stiinta de la Institutul de oncologie Barts din Marea Britanie, un test extrem de simplu ar putea descoperi aparitia cancerului, chiar cu cativa ani inainte sa devina mortal.

Ei au condus niste teste pe aproape 500 de pacienti si au descoperit ca prezenta unui mix de trei proteine din urina a ajutat la identificarea celei mai comune forme de cancer pancreatic, cu o acuratete de 90%.

Galerie FOTO SUPER HOT!!! Alina Eremia a mers la PLAJĂ şi nu a mai ţinut cont de NIMIC!!!  A fost surprinsă în ipostaze INCENDIARE!

Potrivit Ligii Romane de Cancer, anual, in intreaga lume sunt diagnosticate peste 200.000 de noi cazuri de cancer de pancreas, cu o rata a mortalitatii de 98%. Peste 80% dintre pacienti sunt diagnosticati in stadiul avansat al bolii si doar 15% – 20% sunt eligibili pentru interventia chirurgicala, la momentul diagnosticului.

Caz INCREDIBIL! Ce le făcea PROFESOARA elevilor săi de liceu!!! Galerie FOTO! Pentru asta a fost acuzată de ABUZ sexual

Unul din semnele acestei forme de cancer il reprezinta urina inchisa la culoare.

Expertii sustin ca descoperirea lor, publicata in revista “Clinical Cancer Research”, ar putea fi folosita pentru dezvoltarea unui test simplu si ieftin de urina, pentru a monitoriza riscurile de cancer.

“Speram ca testul sa fie dezvoltat si folosit in clinici in urmatorii ani”, a spus Dr Tatjana Crnogorac-Jurcevic, experta in oncologie moleculara.

ANUNŢ TERIBIL! E SFÎRŞITUL CELEI MAI IUBITE BĂUTURI DE PE PLANETĂ? Milioane de români o beau zilnic… Şi tu faci asta!

„Pentru un cancer care nu prezinta simptome timpurii, este o provocare enorma sa-l depistezi mai devreme, dar daca putem, facem o diferenta foarte mare la numarul de supravietuitori.”, spune profesorul Nick Lemoine, co-autor and Director la Institutului Oncologic Barts.

DESCOPERIRE TERIBILĂ A UNEI FEMEI! CE ÎI FĂCEA SOŢUL DUPĂ CE O ADORMEA CU SOMNIFERE! TOTUL ERA FILMAT! CÎND A VĂZUT, FEMEIA A ANUNŢAT POLIŢIA!

“In cazul cancerului pancreatic, pacientii sunt de obicei diagnosticati cand cancerul este deja in stadiu terminal. Dar daca este diagnosticat in stagiul 2, rata de supravietuire creste la 20%, iar in stagiul 1 ajunge chiar la 60%”, mai spune el.

Studiul a examinat 488 de mostre de urina, inclusiv 192 de la pacienti bolnavi de cancer pancreatic, 92 de pacienti cu pancreatita cronica, respectiv pacienti sanatosi. Un nivel crescut al proteinelor LYVE1, REG1A si TFF1 au ajutat la identificarea cancerului pancreatic in stadiu I si II, cu 90% acuratete.

Sursă: www.stirileprotv.ro

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×