Ana Maria Mocanu face ravagii cu noii sîni pe internet!

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
24/03/2015, 14:49
Ana Maria Mocanu face ravagii cu noii sîni pe internet! GALERIE FOTO

De cand si-a marit bustul, Ana Maria Mocanu si-a marit numarul de admiratori. Roscata are grija ca mereu sa le mentina interesul asa ca posteaza pe site-urile de socializare imagini cat mai sexy cu ea. Din pacate uni fani o critica.Ana Maria Mocanu a devenit si mai curtata o data ce si-a marit bustul. Roscata are grija sa-l puna mereu in evidenta si mai ales sa-si incite admiratorii.

Din pacate, unii dintre ei sunt reticenti la imaginile sexy pe care fosta asistenta TV le posteaza si au inceput sa o critice.

61648998

„Cat de buna esti si cat e scorul?”

Zilele trecute, Ana Maria Mocanu a vrut sa-si incite admiratorii cu o poza facuta la primele zile ale diminetii. Imbracata doar cu o pereche minuscula de bikini, roscata s-a tavalit prin asternuturi, lasandu-i pe prietenii virtuali sa-si faca fel si fel de scenarii. Desi a avut o sumedenie de aprecieri si vizualizari, au existat si unii care sa o critice. „Cat de buna esti si cat e scorul?” a intrebat-o unul dintre prietenii virtuali, fara insa sa primeasca vreun raspuns de la fosta asistenta TV.

Sursă: www.cancan.ro

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×