Ana Maria Brânză se pregăteşte de nuntă

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
28/07/2015, 12:17
Ana Maria Brânză se pregăteşte de nuntă

Scrimera Ana Maria Brânză, care la 30 de ani este una dintre cele mai titrate sportive din istoria României, se pregăteşte intens pentru „meciul vieţii”.

Nu este vorba despre o nouă confruntare la planşă, acolo unde cea poreclită „Brânzici” a obţinut numeroase medalii europene, mondiale şi olimpice, ci despre înfăţişarea la altar, unde îl va ţine de braţ pe poloistul Pavel Popescu, de la CSA Steaua.

Nunta celor doi tineri va avea loc pe 15 august, la Buşteni, şi va fi oficiată de primarul oraşului, Emanoil Savin, un edil cu mare lipici la foşti sau actuali campioni sportivi. În aşteptarea marelui eveniment, de la Palatul Cantacuzino, la care şi-au anunţat prezenţa multe nume elegante din sport şi nu numai, Ana şi Pavel au făcut un „antrenament”.

BOMBĂ! Gigi Becali are lacrimi în ochi! Azi a aflat! Ce notă a luat fiica lui la ADMITEREA la DREPT! Se uită la lista concurenţilor şi nu îi vine să creadă!!! 

La invitaţia caselor de modă Rosa Clara şi Cacharel România, specializate în ţinute de gală pentru astfel de ceremonii, cei doi sportivi au făcut o repetiţie pentru ziua cea mare, fotografiile demonstrând că le stă foarte bine ca mire şi mireasă.

ADELINA PESTRIŢU, ANUNŢ ŞOC! FANII AU ÎNMĂRMURIT! „Am …”

Pe 15 august se anunţă o nuntă de vis, cel mai important moment din viaţa campioanei mondiale Ana Maria Brânzâ şi a viitorului ei soţ, poloistul Pavel Popescu.

Sursă: www.click.ro

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×