Nu degeaba a râvnit Smiley la ea! Ana Baniciu, fotografiată goală în pat, lângă un alt bărbat

Raluca Ogaru   
în Reality show
22/02/2018, 20:00
Nu degeaba a râvnit Smiley la ea! Ana Baniciu, fotografiată goală în pat, lângă un alt bărbat GALERIE FOTO

Cele două femei au luat atitudine când au ăzut că se îngroaşă gluma şi totul a apărut în presă. Şi ce au găsit cel mai oportun să facă? Să îşi trimită mesaje, bineînţeles! Numai că şi aceste mesaje cu substrat au ajuns tot în presă, iar subiecul a luat o amploare colosală.

„Nu fi o persoană de c**** azi”, a scris Gina Pistol.

Ana Baniciu nu s-a lăsat mai prejos. Artista  a postat o fotografie în care apare extrem de sexy, alături de un mesaj ce lasă loc de interpretări. „Nu îmi pasă”, a scris Ana Baniciu.

Smiley şi Gina Pistol au fost surprinşi, iniţial de paparazzi în ipostaze care au dat de gândit, apoi s-au ferit să vorbească despre relaţia lor. Cu toate acestea, au fost surprinşi din nou pe aeroport, acum aproape două luni, în momentul în care plecau în vacanţă.În tot acest timp,

În tot acest timp, Smiley a ”ţinut-o caldă” şi pe fiica lui Mircea Baniciu. După cum puteţi vedea şi în GALERIA FOTO DE MAI SUS, Ana are un trup extrem de bine proporţionat şi nu se abţine să pozeze topless sau chiar fără haine complet. Tânăra este cunoscută ca fiind deţinătoarea celui mai sexy posterior din România, iar imaginile vorbesc acum de la sine. Nu degeaba Smiley a fost prins cu mâţa-n sac! La aşa un corp apetisant, puţini ar rezista… măcar un mesaj trebuie să dai!

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×