Amenzi usturătoare pentru protestatarii din Piața Victoriei

Ionuţ Cataramă   
în Authors
13/05/2018, 10:34
Amenzi usturătoare pentru protestatarii din Piața Victoriei

Amenzi usturătoare pentru protestatarii din Piața Victoriei. Jandarmii au condus şase persoane dintre protestatarii din Piaţa Victoriei la secţia de Poliţie, sâmbătă seară, acestea fiind amendate cu suma totatală de 9.100 de lei.

Pe durata protestelor au fost aplicate şapte sancţiuni contravenţionale. Amenzile au fost date pentru injurii, tulburarea ordinii publice, împiedicarea forţelor de ordine de a-şi îndeplini obligaţiile şi refuzul de a părăsi manifestaţia la solicitarea forţelor de ordine, precizează Jandarmeria Română.

Amenzi usturătoare pentru protestatarii din Piața Victoriei. Mășin Bot, săltat de forţele de ordine

Printre persoanele conduse la secţia de poliţie s-a aflat şi fostul jurnalist Mălin Bot. Acesta a povestit cum a fost săltat de forţele de ordine.

De altfel, fostul jurnalist a început să fie legitimat şi amendat des în condiţiile în care în nenumărate rânduri a mers cu portavocea pentru a scanda împotriva PSD, fie la Înalta Curte, la sediul PSD sau Piaţa Victoriei. „Am fost agresat si lipsit ilegal de libertate de către Jandarmerie. Au rupt steagul NATO“, a scris Mălin Bot pe Facebook.

Sursă: www.adevarul.ro

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×