Ambasada Statelor Unite la Bucureşti şi-a închis activitatea, din lipsă de fonduri!

Filon Stan  
înStiri de ultima ora
22/01/2018, 15:03
Ambasada Statelor Unite la Bucureşti şi-a închis activitatea, din lipsă de fonduri!

Disputele din guvernul Statelor Unite ale Americii au dus la un blocaj care afectează şi ambasada SUA din România, care a fost închisă! 

Reprezentanţa diplomatică din Capitală a anunţat într-un mesaj publicat pe site-ul propriu că nu mai există fonduri pentru desfăşurarea activităţii.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată?Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române!Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Ambasada SUA la Bucureşti a fost închisă, din lipsă de fonduri

„Toate serviciile consulare şi de viză obişnuite şi de urgenţă oferite de Ambasada SUA la Bucureşti vor continua în această perioadă în care nu există fonduri alocate pentru desfăşurarea activităţii. Solicitanţii de viză care au o programare la interviul pentru viză ar trebui să se prezinte la data şi ora programată. Informaţiile de pe acest website nu se vor actualiza periodic până la reluarea completă a activităţii, cu excepţia mesajelor urgente de securitate şi siguranţă”, se arată în mesajul publicat de Ambasada SUA.

De asemenea, pe pagina de Facebook a reprezentanţei diplomatice a fost anunţat că nu vor mai fi publicate noi mesaje până la reluarea activităţii guvernului SUA. 

Te-ar mai putea interesa și:
    Închide ×