Curierii Amzon vor lăsa coletele direct în casă. Cum va fi posibil acest mod de livrare!

Filon Stan   
în Hotnews
29/10/2017, 00:16
Curierii Amzon vor lăsa coletele direct în casă. Cum va fi posibil acest mod de livrare!

Curierii de la Amazon vor să vă intre în case! Gigantul american a anunţat că va lansa o aplicaţie va lansa un serviciu care le va da posibilitatea curierilor să descuie uşile clienţilor pentru a livra coletele direct în interiorul locuinţelor, informează miercuri BBC. Pentru a dispune de acest serviciu, utilizatorii Amazon Key vor avea nevoie de o încuietoare inteligentă şi de camera Cloud Cam. Curierii vor scana codul de bare de pe un colet, iar după ce comanda va fi verificată online, camera va începe să înregistreze, iar persoana care va face livrarea va putea descuia uşa cu ajutorul unei aplicaţii.

Utilizatorii vor avea posibilitatea de a opta pentru a viziona în timp real livrarea sau pentru a primi ulterior o înregistrare video. Printre încuietorile inteligente compatibile se numără modele fabricate de Yale şi Kwikset, menţionează sursa citată. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi din Cupa Romaniei

Amazon caută soluţii pentru îmbunătăţirea sistemului de livrări

Acelaşi sistem poate fi utilizat pentru a permite accesul persoanelor care plimbă câini, a celor care se ocupă de menaj sau a oaspeţilor. Gigantul american de retail online caută de multă vreme soluţii pentru îmbunătăţirea sistemului de livrări. ”Amazon pare a fi într-o misiune de neoprit, aceea de a deţine fiecare aspect al locuinţei”, a declarat Ben Wood, analist în cadrul CCS Insight.

Deşi a recunoscut că a utilizat o sonerie video şi o încuietoare inteligentă pentru a permite accesul curierilor în garajul său, Wood a declarat că a cere clienţilor să îşi pună la dispoziţie uşile de la intrare ar putea fi un proces mai dificil. ”Înţeleg că se fac multe eforturi pentru ca încuietorile conectate să devină sigure. Nu va fi nevoie însă decât de câteva incidente pentru a pune punct (acestui demers) — oamenii nu vor dori să aibă ceva la uşa din faţă dacă vor simţi că nu e sigur”, a precizat analistul.

Luna trecută, rivalul Amazon, Nest, a lansat noi produse inteligente destinate locuinţei, printre acestea numărându-se o alarmă conectată la internet şi o sonerie video ce poate fi conectată cu o încuietoare inteligentă Yale. Şi prin acestea poate fi descuiată de la distanţă uşa locuinţei pentru a permite accesul prietenilor sau al curierilor, mai arată BBC.

Amazon Key va fi disponibil iniţial în 37 de oraşe din Statele Unite în care va efectua livrări firma de curierat a gigantului retail, Amazon Logistics.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×