Amanta soțului a apărut la nuntă, îmbrăcată în mireasă! Cum a reacționat soția. VIDEO

Alexandra Chivu   
în Stiri mondene
27/01/2019, 15:04
Amanta soțului a apărut la nuntă, îmbrăcată în mireasă! Cum a reacționat soția. VIDEO
Îmbrăcată în alb, amanta s-a dus la în fața brăbatului, în timp ce acesta era cât pe ce să se căsătorească cu altcineva

O femeie din Africa de Sud pare să fi fost atât de plină de dispreț și plină de furie încât a hotărât să își pună rochia de mireasă și să meargă până la nunta bărbatului cu care cândva avut ceva de împărțit. Așadar, îmbrăcată în alb, s-a dus la în fața brăbatului, în timp ce acesta era cât pe ce să se căsătorească cu altcineva.

Unii au crezut că poate e o coincidență, că poate a greșit mireasa locația sau a citit greșit codul vestimentar de pe invitație, însă intențiile femeii erau clare. După apariția controversatei mirese, au început să se audă din toate părțile fie sunete care arătau frica, fie răsete.

Soțul s-a trezit cu amanta la nuntă, îmbrăcată în mireasă

În videoclip este surpins momentul în care bărbatul dă piept cu întâmplarea, încercând cu disperare să calmeze una dintre femei, în timp ce mireasa și mirele stau în fața sălii de eveniment sperând ca situația să dispară ca prin minune.

Amanta soțului a apărut la nuntă, îmbărcată în mireasă! Cum a reacționat soția. VIDEO
După apariția controversatei mirese, au început să se audă din toate părțile fie sunete care arătau frica, fie răsete

E cert că nu va dispărea nimic, iar momentul de neuitat a făcut ceremonia dintr-una normală, una de-a dreptul dezastruoasă.

Însă, la un moment dat, se pare că o domnișoară de onoare dorește și chiar încearcă din răsputeri să calmeze spiritele…și mai ales pe amanta îmbrăcată în mireasă. De altfel, chiar dacă mulți au încercat să stabilizeze atmosfera măcar, e clar că norocul nu a fost în niciun caz de partea bărbatului.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×