Amanta lui N’Doye rupe tăcerea! „Ousmane venea cu mine la…”

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
14/07/2015, 20:40
Amanta lui N’Doye rupe tăcerea! „Ousmane venea cu mine la…” GALERIE FOTO

Amanta lui Ousmane N’Doye rupe tacerea. Ioana Ceusan spune ca a ramas prietena cu fotbalistul de culoare, mai alearga impreuna cu el, il mai asteapta la aeroport, insa nimic mai mult.Ioana Ceusan, tanara care a reusit sa-l cucereasca pe Ousmane N’ Doye, a decis sa vorbesca despre relatia ei cu fotbalistul in varsta de 37 de ani.

REPARTIZARE LICEE 2015 EDU.RO! Vezi rezultatele pe judeţe 

Fara sa intre foarte mult in detalii, focoasa bruneta, cea care in trecut s-a iubit cu un alt fotbalist – atacantul Sorin Gheju- spune ca a ramas prietena cu jucatorul echipei ASA Targu Mures. “In primul rand, eu si Ousmane am ramas prieteni foarte buni. Daca am fost vazuti impreuna am fost vazuti ca si amici.

ULTIMA ORĂ! Accident CUMPLIT de maşină! DOLIU în politică

El mai vine cu mine la alergat, iar eu l-am asteptat la aeroport cand s-a intors in tara pentru ca m-a rugat. Atat! Suntem prieteni. Nu am ce sa spun mai mult, e viata mea si fiecare om are dreptul la viata personala, fara nici o datorie de a o justifica!”, a spus tanara, cea care, conform surselor CANCAN.ro, a avut o relatie inca din 2014, cu mijlocasul de culoare.

ŞOC IN TENISUL MONDIAL!!! DEZVALUIRE INCENDIARA!!! „SUNT LESBIENE!!!”

BREAKING NEWS!!! ANUNT BOMBA AL ELENEI UDREA!!! E INSARCINATA!?! CINE E TATAL!

Eu am vrut sa divortez

IMAGINI BOMBĂ CU ILINCA VANDICI! GALERIE FOTO DE LA PLAJĂ! E DEMENŢIALĂ!

GALERIE FOTO. Aseară a avut loc NUNTA ANULUI în showbiz! Totul s-a făcut în MARE SECRET! AVEM POZELE!!!

Ioana a vorbit si despre Sorin Gheju, asta dupa ce CANCAN.ro a dezvaluit ca, in trecut, ardeleanca a trait o poveste de dragoste cu fostul atacant de la FC Brasov, ASA Targu Mures si Flacara Faget, unul dintre golgheterii ligii secunde.

ULTIMĂ ORĂ! Ce a decis conducerea Spitalului Floreasca în cazul asistentei care s-a fotografiat în pat cu Gabriel Cotabiţă

Daca apropiatii celor doi spun ca fotbalistul a fost cel care a pus capat relatiei, tanara are o alta varianta. “Noi am fost casatoriti si am avut o relatie de aproape cinci ani, iar la insistentele mele, in final am divortat pentru ca relatia nu mai mergea deloc. Am mai vorbit de atunci de vreo doua sau trei ori. Nu suntem salbatici si ne respectam reciproc”, a incheiat Ioana Ceusan.

BIANCA DRĂGUŞANU, DISTRUSĂ DE DURERE! S-a pus pe jos şi a început să plîngă! IMAGINI TULBURĂTOARE!

Sursă: www.cancan.ro

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×