Alt VIOL în grup, declaraţii ŞOCANTE: „Mi-au spus că dacă află poliţia mă omoară …!”

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
27/07/2015, 18:42
Alt VIOL în grup, declaraţii ŞOCANTE: „Mi-au spus că dacă află poliţia mă omoară …!”

O fată de 18 ani din judeţul Olt a fost violată, luna trecută, de patru tineri, chiar de ziua ei de naştere. Tânăra a făcut declaraţii cutremurătoare pentru emisiunea „Acces Direct”. Cu toate că incidentul a avut loc la jumătatea lunii trecute, cei patru suspecţi nu au petrecut nicio zi după gratii, ei fiind cercetaţi şi în prezent în libertate. Parchetul Caracal a declinat competenţa soluţionării cazului către Parchetul Militar Bucureşti, unul dintre bărbaţi fiind militar.

În ziua nefastă, fata era împreună cu o prietenă de 15 ani. La un moment dat, cele două fete au urcat în maşina unui amic, coleg de clasă cu prietenul fetei care tocmai îşi sărbătorea ziua de naştere, care le-a promis că le va conduce la prietenul lor comun. Bărbatul a mai luat trei prieteni, a mers pe câmp unde au violat-o pe fata de 18 ani, cea de 15 fiind în tot acest timp încuiată în maşina.

ROM NIA, ÎN DOLIU! Tragedia s-a produs în urmă cu puţin timp! Celebrul cîntăreţ A MURIT! Avea numai 33 de ani! Lovitură teribilă pentru muzica românească!

INCREDIBIL! S-a întors acasă din delegaţie, la soţie, şi i-a făcut această poză. După ce a vazut fotografia a DIVORŢAT de ea

„Îl cunoşteam pe unul dintre ei şi s-a oferit să mă ducă acasă. Eram cu prietena mea. A început să bea să facă cerculeţe cu maşina şi m-am speriat şi am plecat. Unul dintre ei m-a prins de mână, mi-a dat un pumn în cap şi mi-a zis să fac tot ce vor ei. Am început să plâng. Mi-au spus că dacă află poliţia mă omoară în bătaie. Eu nu am cerut altceva decât dreptate. Am primit mesaje de ameninţare. Mi-au vorbit foarte urât. Pe Ionuţ Ionescu îl cunoşteam. Totul s-a întâmplat sub ochii prietenei mele de 15 ani. Ea era ţinută în maşină. Nu am vrut să le povestesc nici părinţilor. Nu puteam să vorbesc despre asta”, a declarat victima, luni, în emisiunea „Acces Direct” de la Antena 1.

ADELINA PESTRIŢU, ANUNŢ ŞOC! FANII AU ÎNMĂRMURIT! „Am …”

„Părinţii lor au venit la noi, i-am primit, dar nu am putut accepta banii lor. Ei voiau să uităm deoarece copiii lor au băut prea mult. Părinţii la trei dintre ei care au participat la viol au fost cei care au venit”, a spus mama victimei.

Sursă: www.spynews.ro

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×