Alina Vidican şi Cristi Borcea DIVORŢEAZĂ

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
02/04/2016, 11:23
Alina Vidican şi Cristi Borcea DIVORŢEAZĂ

Alina Vidican şi Cristian Borcea divorţează. Asta în ciuda faptului că recent, soţia fostului dinamovist se bătea cu pumnul în piept că nu se va produce nicio ruptură între ea şi Borcea.

Nicio afacere de-a lui Cristi Borcea nu este trecută pe numele Alinei Vidican, potrivit România TV. Proprietari în acte ai firmelor sunt dinamovistul, mama acestuia dar şi prima soţie, Mihaela Borcea. Aşa că din toată averea estimată la 35 de milioane de euro, Alina s-ar putea alege cu 2 case şi o pensie alimentară.

După zvonurile conform cărora soţii Borcea ar fi făcut demersurile pentru divorţ şi partaj, Alina a reacţionat vehement. Plecată cu ce doi copii în Miami, blonda a declarat pentru mariusnita.net că nu divorţează şi că nu are bărbat de lăsat!

Mai mult, ea susţinea că singura hârtie semnată de soţul ei a fost acordul pentru a putea ieşi din ţară cu cei doi copii.

De asemenea, presa scria că Alina Vidican şi Cristi Borcea ar fi ajuns la o înţelegere. În schimbul divorţului Alina ar fi urmat să vândă hotelul din Timişoara, iar jumătate din sumă i-ar rămâne ei şi celor doi copii. Informaţia a fost însă infirmată de blondă.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×