Alina Borcea: “Pelinel mă aruncă în stradă cu doi copii!”

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
26/04/2016, 09:39
Alina Borcea: “Pelinel mă aruncă în stradă cu doi copii!”

Oficial, n-are nici o treabă cu Cristi Borcea şi se fereşte să-i pronunţe numele. Neoficial, toată lumea ştie că Valentina Pelinel îi va dărui peste o lună un băieţel. Oficial, blondina surprinsă de Click! în vila din Pipera, unde până mai ieri locuia actuala soţie a dinamovistului, spune că nu ştie „istoricul caselor”. Neoficial, ea i-a luat definitiv locul Alinei Borcea. Nevasta înşelată iese însă la atac.

Alinei Borcea i s-a umplut paharul! Actuala soţie a omului de afaceri închis la Jilava a plecat în urmă cu o lună în America, împreună cu cei doi copii, însă a luat foc când a aflat că rivala Pelinel s-ar fi mutat în vila din Pipera.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată? Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române! Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

„Şi la Boureanu a venit în casa unde el a stat cu fosta soţie, acum vrea să se mute în casa mea. Valentina Pelinel nu a fost în stare să-şi facă o casă, stă şi pândeşte şi vrea casele construite şi muncite de altele. Asta este Pelinel. Vânează averi”, a declarat Alina Borcea.

Sursa: Click

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×