Alina Borcea, gestul disperării! A mers de urgenţă la Jilava cu naşul Gigi Becali ca să il roage pe Cristi Borcea sa nu divorţeze

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
21/02/2016, 00:05
Alina Borcea, gestul disperării! A mers de urgenţă la Jilava cu naşul Gigi Becali ca să il roage pe Cristi Borcea sa nu divorţeze GALERIE FOTO

UPDATE 13:17: La scurt timp dupa ce Alina Borcea si fiica ei au aparut la Jilava, la vizita la Cristi Borcea, patronul stelist George Becali si-a facut si el aparitia. Surse din anturajul celor doi sustin ca Gigi vrea sa ii impace pe cei doi. Latifundiarul din Pipera si-a facut aparitia la volanul noii sale masini.

Imaginea disperarii in fata penitenciarului Jilava unde Cristi Borcea inca este dupa gratii. Alina Borcea, sotia lui, a venit in jurul pranzului insotita de mezinul familie care era vizibil suparat. Deranjat de frigul de afara sau de camerele video, micutul a plans pana cand a intrat in institutie.

CLIK SUS PE GALERIA FOTO PENTRU A VEDEA IMAGINILE

Alina Borcea s-a prezentat la vizita cu sotul ei avand la ea un teanc de acte. Intrebarea de pe buzele tuturor celor care azi au dat cu ochii de celebra doamna Borcea a fost: oare sunt actele de divort?!

”Nu vom divorţa, nu am discutat despre divorţ, noi ne iubim, eu îmi iubesc soţul”, a marturisit Alina Borcea la un post tv.

Sursă: www.wowbiz.ro

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×