Alina Borcea a ajuns în pragul DISPERĂRII! Primeşte încă o LOVITURĂ!

Ionuţ Cataramă   
în Reality show
05/05/2014, 15:37
Alina Borcea a ajuns în pragul DISPERĂRII! Primeşte încă o LOVITURĂ!

Alina Borcea nu stie ce sa mai faca. Distrusa de la arestarea afaceristului, ea primeste lovitura dupa lovitura. Sotul va sta la inchisoare sase ani si opt luni, business-urile merg prost, iar instanta a dat, saptamana trecuta, o decizie dura! Cristi trebuie sa plateasca banii cu care a pagubit clubul Dinamo, in 25 de zile, daca nu, i se va confisca locuinta de la Miami!

In urma cu o saptamana, instanta l-a anuntat pe Cristi Borcea ca este silit sa plateasca statului banii cu care a pagubit clubul de fotbal Dinamo, in caz contrar, i se va pune sechestru pe avere! Cea mai afectata de decizie e sotia afaceristului, intrucat ea este nevoita sa faca rost de sumele urise, in conditiile in care nimic nu mai merge pe plan financiar.

Alina, pe vremea cand nu erau probleme

Surse din preajma ei sustin ca ultimul anunt a daramat-o pur si simplu! “Nu stie ce sa mai faca, e disperata! De cand l-au arestat pe Cristi si a aflat ca sase ani cel putin acesta va sta la inchisoare parca e alta persoana! Alina nu mai are chef de nimic, afacerile nu le mai monitorizeaza si imperiul lui Borcea e aproape de un dezastru. Colac peste pupaza, ea trebuie sa scoata cei aproape un milion de dolari – suma stabilita de judecatori ca prejudiciu, pentru a-i plati in 25 de zile, asa cum prevede legea! In cazul in care nu ii gaseste, averea va fi pusa sub sechestru, iar prima casa vizata ca gaj este cea de la Miami”, au spus apropiati de-ai doamnei Borcea pentru WOWbiz.ro.

In aceeasi situatie se afla si familiile celorlalti condamnati in Dosarul Transferurilor. Ioan Becali are peste 5 milioane de dolari de plata, Victor Becali 1,5 milioane de dolari, Meme Stoica “doar” 550.000 de dolari, Jean Padureanu, peste 200.000 de dolari, George Copos in jur de un milion de dolari, iar Gica Popescu, peste un milion de dolari.

Sursa: wowbiz.ro 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×