Alimentele strict interzise de Biblie! Iepurele se află şi el pe listă!

Filon Stan    Claudia Mîţoi   
în Stiri de ultima ora
04/12/2017, 14:25
Alimentele strict interzise de Biblie! Iepurele se află şi el pe listă!

Carnea de porc, de iepure, dar şi de unele păsări sunt strict interzise de Biblie! Alimentaţia creştinilor trebuie să fie una simplă, chibzuită şi sănătoasă, susţin Părinţii Bisericii din primele secole. În prezent, cu toţii mâncăm zilnic alimentele interzise în Biblie. Doar în timpul postului se consumă alimente acceptate de Biserică. 

Carnea de porc. Este cea mai căutată în România, acoperind aproape jumătate din consumul de carne, de circa 60 de kilograme pe cap de locuitor pe an. „Să nu mâncaţi carne de porc şi să nu vă atingeţi de el”. (Leviticul 11:7-8)

Alimente interzise cu desăvârşire de Biblie! Iepurele, pe listă!

Carnea de iepure. Este bogată în proteine, gustoasă, dar se regăseşte pe lista de alimente interzise în Biblie. „Iepurele de casă e necurat pentru voi”.

Şi o parte din carnea de pasăre este pe lista de alimente interzise în Biblie. „Din păsări să nu mancati şi să vă îngreţoşaţi de acestea, că sunt spurcate: vulturul, zgribtorul si vulturul de mare; corbul şi şoimul cu soiurile lor; toată cioara şi soiurile ei; struţul, cucuveaua, rândunica şi uliul cu soiurile lui; huhurezul, lebăda, pelicanul şi cocorul; cocostârcul, pupăza şi liliacul”.

Printre lucrurile interzise în Biblie se numără şi purtarea tatuajelor de orice fel. Un credincios adevărat, care respectă Biblia, se va feri de tatuaje, conform scrierii din Leviticul 9:28. Aceasta spune „Să nu vă faceţi tăieturi în carne pentru un mort şi să nu vă faceţi slove săpate pe voi”.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×