Alexandru Mazăre a fugit după fratele său, în Madagascar! Toţi inculpaţii din dosar sunt fugiţi!

Filon Stan   
în Stiri de ultima ora
09/01/2018, 12:23
Alexandru Mazăre a fugit după fratele său, în Madagascar! Toţi inculpaţii din dosar sunt fugiţi!

Alexandru Mazăre a urmat exemplul fratelui său! Fratele lui Radu Mazăre nu s-a prezentat luni la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, unde era programat un nou termen în dosarul în care este judecat alături de fostul primar al Constanţei şi de omul de afaceri Avraham Morgenstern. Fostul parlamentar este plecat în Madagascar, dar urmează să revină în ţară în această săptămână, spune avocatul său.

Un nou termen în dosarul în care Alexandru Mazăre, Radu Mazăre şi omul de afaceri Avraham Morgenstern sunt judecaţi pentru fapte de corupţie privind ridicarea locuinţelor sociale din cartierul „Henri Coandă” din Constanţa a avut loc luni la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie. Niciunul dintre cei trei inculpaţi din acest dosar nu s-a prezentat în faţa instanţei.

Alexandru Mazăre a plecat şi el din ţară, tot în Madagascar

Avocatul lui Alexandru Mazăre a spus în faţa instanţei că acesta nu s-a putut prezenta la proces deoarece este plecat din ţară, în Madagascar. Apărătorul fostului parlamentar a precizat că Alexandru Mazăre va reveni în ţară în această săptămână.

De asemenea, nici omul de afaceri Avraham Morgenstern nu a fost prezent în sala de judecată, el fugind din ţară. Este condamnat şi într-un alt dosar la opt ani de închisoare pentru evaziune fiscală. Avraham Morgenstern a fost prins luna trecută în Argentina, autorităţile desfăşurând proceduri pentru aducerea acestuia în România.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×