Alexandru Cumpănașu se implică în dezvăluirile lui Rudi Giuliany despre România! „Poate știe mai multe despre legăturile lui Epstein cu România și rețeaua de pedofilie”

Alex Năstase   
în Stiri de ultima ora
07/10/2019, 10:59
Alexandru Cumpănașu se implică în dezvăluirile lui Rudi Giuliany despre România! „Poate știe mai multe despre legăturile lui Epstein cu România și rețeaua de pedofilie” GALERIE FOTO
Alexandru Cumpănașu a lansat noi ipoteze despre relația România - SUA. Sursa foto - facebook

Alexandru Cumpănașu nu a ratat ocazia și vrea să se implice în dezvăluirile lui Rudi Giuliany despre România! Astfel, candidatul independent la alegerile prezidențiale, unchiul Alexandrei Măceșanu, adolescenta despre care se crede că a fost violată și ucisă de Gheorghe Dincă, reacționează dur în urma contrelor pe axa România – SUA. La puține ore după ce Rudi Giuliany, fostul primar al New Yorkului  a explicat că pregătește o serie de dezvăluiri explozive despre Joe Biden, Cumpănașu a postat și el pe o rețea de socializare.

Alexandru Cumpănașu se implică în dezvăluirile lui Rudy Giuliany despre România!

Vă readucem aminte că actualul avocat personal al lui Donald Trump a spus că vor ieși la iveală afaceri necurate ale lui Biden și a avertizat: stați să vedeți când ajungem la România. „VIITORUL SCANDAL PRINCIPAL AL CAMPANIEI DE LA BUCUREȘTI: Rudy Giuliani – cel mai iubit primar al New Yorkului anunță: „Să vedeți când voi face dezvăluiri despre Biden și România…”

Dragi prieteni, unii uită că știu al naibii de multe despre România ultimilor 20 de ani, inclusiv despre relația dintre România și SUA din vremea lui Obama. Oare la care dezvăluiri face referire Giuliani și la ce personaje, poate la Hans Klemm?!…. și la:

1. Fondul Proprietatea și luarea acestuia cu „japca” de către apropiații lui Biden, respectiv Klemm?
2. Întâlnirile de taină pentru stabilirea următoarele execuții politice?
3. La „negocierea” nominală a procurorilor șefi?
4. La EXXON, ENRON și GD?
5. La gradul de cunoaștere dintre Gitenstein și BLEJNAR?!! Și marca valizelor?
6. La cine a scris, în FAPT, ERATA la referendumul pentru demiterea lui Băsescu?

Alexandru Cumpănașu se implică în dezvăluirile lui Rudy Giuliany despre România! Alexandru Cumpănașu
Alexandru Cumpănașu așteaptă dezvăluirile lui Giuliany. Sursa foto – facebook

„Poate știe mai multe despre legăturile lui Epstein cu România și rețeaua de pedofilie”

Să continui? Sau pentru moment este suficient? Sunt tare curios ce vrea domnul Giuliani…daca îl ține. Sau poate știe mai multe despre legăturile lui Epstein cu România și rețeaua de pedofilie… Nu mă înțelegeți greșit, nu sunt anti american. Dimpotrivă. Însă, în calitate de candidat la Președinția României, am OBLIGAȚIA să-mi clarific opțiunile în raport cu SUA și ticăloșiile comise în perioada democrată.

Așa că DA, am prieteni REPUBLICANI, sunt adeptul politicii REPUBLICANILOR în raport cu România și chiar dacă nu sunt de acord cu tot ce a făcut sau spus Trump, nu pot să nu constat că REPUBLICANII ne-au lăsat „mai liberi” spre deosebire de clica democrată care a încercat să ocupe ROMÂNIA FINANCIAR și POLITIC!”, a reacționat imediat Alexandru Cumpănașu pe pagina personală de Facebook.

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×