Alexandru Cumpănaşu îi ameninţă cu bătaia pe cei care i-au jignit copiii. „Vin personal la fiecare dintre voi. Și nu pentru a vorbi”

Daniel Scripcaru   
în Stiri mondene
22/02/2020, 19:11
Alexandru Cumpănaşu îi ameninţă cu bătaia pe cei care i-au jignit copiii. „Vin personal la fiecare dintre voi. Și nu pentru a vorbi”
Alexandru Cumpănaşu îi ameninţă cu bătaia pe cei care i-au jignit copiii. Sursa foto: Facebook

Copiii lui Alexandru Cumpănaşu au fost jigniţi la şcoală de alţi copii şi chiar de către profesori. Unchiul Alexandrei Măceşanu a spus printr-un mesaj că nu va mai aştepta să ia măsuri, ca în cazul nepoatei sale, ci va trece direct la acţiune. Acesta i-a ameninţat pe cei care i-au jignit pe micuţi că va merge peste ei, dar nu pentru a sta de vorbă.

Alexandru Cumpănaşu, ameninţări cu bătaia pentru aceia care i-au jignit copiii

Copiii lui Alexandru Cumpănaşu au fost jigniţi la şcoală de alţi elevi şi chiar de către profesori. Unchiul Alexandrei Măceşanu a spus printr-un mesaj că nu va mai aştepta să ia măsuri, ca în cazul nepoatei sale, ci va trece direct la acţiune.

Acesta i-a ameninţat pe cei care i-au jignit copiii că va merge peste ei, dar nu pentru a sta de vorbă. Astfel, se poate înţelege că Alexandru Cumpănaşu îi ameninţă pe cei care i-au jignit copiii cu bătaia.

Copiii lui Alexandru Cumpănaşu, jigniţi la şcoală

Alexandru Cumpănaşu a scris pe reţeau de socializare un mesaj adresat acelora care i-au jignit copiii, elevi, prăinţi ai acestora, dar şi profesori.

„Dragi români, NIMIC pe lumea asta nu iubesc și nu prețuiesc mai mult decât pe COPIII MEI‼‼‼ Vreau să transmit public un mesaj LOR care să rămână aici și tuturor celor care vor mai îndrăzni să-i jignească”, şi-a început Alexandru Cumpănașu mesajul pe Facebook.

Până să treacă la ameninţări, Alexabdru Cumpănaşu a scris un mesaj şi pentru copiii săi.
„Cumpănaşu este un nume de luptător care lupta pentru toți copiii care v-au jignit în ultima vreme sau profesori care v-au făcut să vă simțiți prost❗❗❗ NOI luptăm și pentru EI și părinții lor”, a scris Alexandru Cumpănaşu.

Unchiul Alexandrei Cumpănaşu i-a ameninţat şi pe părinţii elevilor care au îndrăznit să îi jignească copiii. Acesta spune că va lua măsuri imediate în cazul părinţilor acelor copii, precum şi a profesorilor şi că nu va mai aştepta ca în cazul nepoatei sale, Alexandra.

„O singură dată dacă veți mai îndrăzni să-mi faceți copiii să se simtă prost pt că sunt CUMPĂNAȘI voi veni personal la fiecare dintre voi❗❗❗ Și nu pentru a vorbi”, a precizat Alexandru Cumpănașu.

Alexandru Cumpănaşu a devenit cunoscut odată cu cazul Alexandrei Măceşanu, fata răpită, sechestrată, violată şi omorâtă de Gheorghe Dincă. Alexandra Cumpănaşu a avut numeroase apariţii TV cu cazul de la Caracal, emisiuni în care a declarat război clanurilor interlope din România.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×