Alexandra Stan, executată silit de avocaţii care nici măcar nu au reprezentat-o

Claudiu Ilie   
în Femei frumoase
24/02/2018, 11:42
Alexandra Stan, executată silit de avocaţii care nici măcar nu au reprezentat-o GALERIE FOTO

Artista s-a trezit executată silit de o casă de avocatură care urma s-a o reprezinte şi cu care are neînţelegeri de ordin financiar. Mai precis, casa de avocatură angajată i-a comunicat artistei o sumă de bani pe care cântăreaţa trebuia să o plătească cu o zi înainte de proces, ce urma să se judece la Curtea de Apel Constanţa, suma fiind sensibil mai mare decât cea discutată şi comunicată în precedent.

Pentru că nu a plătit la acel moment, artista a fost lăsată fără apărare în ziua procesului. Ca urmare, Alexandra Stan a refuzat să plătească această sumă, care era aproape dublă decât cea comunicată iniţial. Interesant este faptul că, potrivit artistei, facturile fiscale nu îi fuseseră comunicate la acel moment şi nu i-au fost comunicate nici până în prezent.

Alexandra Stan, executată silit! Problemele, cu o casă de avocatură

De partea cealaltă, avocaţii care nu şi-au primit banii au iniţiat procedurile de executare silită, prima cerere fiind soluţionată favorabil Alexandrei de către instanţă de judecată, care a respins cererea depusă de executorul judecătoresc. Dar cea de-a doua cerere depusă de casa de avocatură a fost admisă.

Alexandra Stan traversează o perioadă fastă din viaţa sa, fiind împlinită şi în plan profesional, şi personal. Nu va trece însă cu vederea ce se întâmplă în relaţia cu avocaţii şi este decisă să lupte în continuare.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×