TULBURĂTOR! România va fi şocată: VEDETA a vrut să se SINUCIDĂ!

Iuliana Spirache   
în Hotnews
06/06/2015, 13:52
TULBURĂTOR! România va fi şocată: VEDETA a vrut să se SINUCIDĂ! GALERIE FOTO

Cantareata Alexandra Stan si Marcel Prodan, fostul ei manager pe care il acuza ca a batut-o, s-au intalnit joi pentru prima data in fata judecatorilor.

Marturiile celor doi se contrazic: in timp ce fostul impresar sustine ca Alexandra a vrut sa se sinucida, aruncandu-se din masina, solista a declarat ca doar a incercat sa scape de bataia pe care a primit-o in masina de la Marcel Prodan.

Primul audiat de magistrati a fost Marcel Prodan care a povestit ca intre el si Alexandra a fost mai mult decit o relatie profesionala. Situatia intre ei era tensionata pentru ca el a vrut sa puna capat relatiei. In ziua in care cantareata a ajuns la spital s-au petrecut doua episoase. Mai intai la studiul de inregistrari unde el i-a reprosat ca ea canta fals.

„Mi-a adus injurii mie si mamei mele. Ea nu a vrut sa plece din studio, am impins-o spre iesire, dar Alexandra a vrut sa ma loveasca in spate. A alunecat pe podeaua umeda si a mimat un lesin”, a declarat Prodan in fata instantei.

Apoi au plecat cu masina, timp in care, a sustinut Marcel Prodan in fata judecatorilor,

„A inceput sa ma loveasca in cap cu picioarele, probabil de 2 ori. M-am ferit si am vazut ca a tras de volan in dreapta. Atunci am reactionat si am lovit-o cu mana dreapta in partea dreapta a fetei, astfel explicandu-se leziunile”

Si-au continuat drumul si sustine Prodan,

„Alexandra plangea si se uita pierduta in gol, spunea ca vrea se sinucida. A deschis portiera si a vrut sa se arunce din masina. S-a lovit cu dreapta in portiera, am prins-o de mana si am franat.”

Imediat a aparut un echipaj de politie, iar cantareata a ajuns la spital. Marturia lui este insa contrazisa de cea a Alexandrei Stan. Iata ce le-a declarat cantareata judecatorilor.

„M-a luat de mana si m-a bagat in masina. In timp ce ne deplasam catre Valu m-a lovit de mai multe ori cu pumnul drept. Am intrat in stare de soc si am vrut sa cobor din masina. La un moment dat, a incetinit si am tras usor de volan, nu cu intentia de a ma sinucide, ci cu intentia de a cobori.

In momentul in care Alexandra Stan povestea prin care ce a trecut, sedinta s-a oprit cateva secunde, pentru ca solista a inceput sa planga in hohote si a recunoscut ca a apelat la sprijin de specialitate pentru a trece peste traumele suferite. Ca si atunci, Alexandra nu a recunoscut nici acum relatia amoroasa cu fostul ei manager.

Pe cinci septembrie judecatorul urmeaza sa audieze primii cinci martori care au asistat la ce s-a petrecut intre Alexandra Stan si Marcel Prodan.

Sursă: stirileprotv.ro

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×