Alexandra Stan, ce transformare! A fugit în SUA, dar viaţa acolo nu e pentru oricine. Ea ştie însă ce vor bărbaţii! A pozat şi goală, pe plajă! Avem imaginile!

Filon Stan   
in Femei frumoase
16/12/2017, 16:26
Alexandra Stan, ce transformare! A fugit în SUA, dar viaţa acolo nu e pentru oricine. Ea ştie însă ce vor bărbaţii! A pozat şi goală, pe plajă! Avem imaginile! GALERIE FOTO

Alexandra Stan a trecut prin iad, dar acum este bine. Şi-a revenit după trauma suferită şi arată fabulos! A plecat în Statele Unite şi se pare că şi-a refăcut viaţa şi a dat uitării traumele prin care a supus-o fostul său manager.

În plus, artista cunoscută pe plan mondial arată fabulos! Şi nu uită să o arate fanilor ei prin poze postate pe reţelele de socializare. 

Alexandra Stan a fugit de fostul iubit în SUA! Este iar superbă!

În urmă cu câţiva ani, Alexandra Stan şoca întreaga ţară, după ce a ajuns la spital snopită în bătaie de fostul manager Marcel Prodan, care îi era şi iubit. Acum şi-a angajat o nouă echipă care îi repune cariera pe picioare. Dat fiind faptul că Los Angeles nu este cunoscut doar ca o rampă de lansare pentru actori, ci şi pentru cântăreţi, Alexandra Stan a decis să lase România pentru o perioadă nedeterminată de timp şi să încerce să intre şi pe piaţa muzicală din Statele Unite ale Americii. Cântăreaţa nu a plecat singură, ci cu iubitul ei, Bogdan, care îi este şi manager. 

 

Ştirea MOMENTULUI

A pus un ou în apă timp de 23 de ore. Ce au găsit în el este incredibil

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei STIRI MONDENE si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale STIRI MONDENE, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.