Alexandra, fiica lui Cornel Penescu, implicată într-un accident grav în Pitești

Claudiu Ilie   
în Stiri de ultima ora
12/12/2019, 10:53
Alexandra, fiica lui Cornel Penescu, implicată într-un accident grav în Pitești
Alexandra Penescu a fost implicată într-un accident la Pitești *foto: instagram

Clipe de groază pentru Alexandra, fiica lui Cornel Penescu, fostul patron al FC Argeș și al lanțului de magazine PIC. Tânăra în vârstă de 25 de ani a fost implicată într-un grav accident la Pitești, în apropiere de Spitalul Militar din oraș.

Astfel, tânăra conducea unul dintre SUV-urile familiei, moment în care a fost lovită de un alt bolid care venea din sens opus. Inițial, presa locală susținea că la volanul Porsche-ului Cayenne s-ar fi aflat fiul lui Penescu, Andrei. Însă de fapt mașina era condusă de Alexandra.

Alexandra Penescu, implicată într-un accident la Pitești

Poliția Argeș a informat că a fost vina șoferului din Ford-ul Mustang, care a pierdut controlul volanului:

„Un bărbat de 36 de ani, din Câmpulung, care conducea un autoturism pe strada Negru Voda din Piteşti, din direcţia Bascov către Centru, a pierdut controlul volanului, a pătruns pe contrasens şi a lovit, iniţial, un autoturism condus, din sens opus, de un bărbat de 42 de ani, din Bascov, apoi un alt autoturism condus, tot din sens opus, de o femeie de 25 de ani (Alexandra Penescu- n.r.), din Bascov”, a informat Poliţia Argeş, pentru cei de la argesulonline.ro.

La faţa locului au intervenit două ambulanţe, una de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă şi una, de Terapie Intensivă şi Descarcerare care aparține SMURD Argeş, o maşină de pompieri, dar şi o maşină de descarcerare.

Alexandra Penescu a fost implicată într-un accident la Pitești
Alexandra Penescu a fost implicată într-un accident la Pitești *foto: argesulonline.ro

Intervenţia acesteia din urmă ar fi fost necesară pentru a-l extrage dintre fiarele contorsionate ale maşinii pe şoferul Daciei Logan, a treia mașină implicată în accident.

Din fericire, tânăra nu a fost rănită. „În urma accidentului, şoferul celui de-al doilea autoturism (42 de ani) şi pasagerul din primul autoturism (un bărbat de 30 de ani, din Câmpulung) au fost transportaţi la spital cu traumatisme şi contuzii”, se mai arată în buletinul de presă al Poliţiei Argeş.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×