Alexandra Dinu a făcut furori pe covorul roşu de la Cannes

Ionuţ Cataramă  
înHotnews
18/05/2015, 15:27
Alexandra Dinu a făcut furori pe covorul roşu de la CannesGALERIE FOTO

Alexandra Dinu s-a numărat printre invitaţii de seamă de la premiera filmului „Irrational Man”, regizat de Woody Allen,eveniment ce a avut loc în urmă cu două zile, în cadrul Festivalului Internaţional de Film de la Cannes. Alexandra Dinu a făcut furori pe covorul roşu îmbrăcată într-o rochie a designerului italian Renato Balestra, accesorizată cu bijuterii Pasquale Bruni. La petrecerea de lansare, actriţa a avut prilejul de a-l cunoaşte personal pe celebrul regizor american. 

„Încă din momentul în care am debutat ca actriţă, am visat la întâlnirea cu Woody Allen. Este regizorul meu preferat, filmele lui sunt cu adevărat speciale şi îmi place modul în care reuşeste să contureze fiecare personaj în parte”, a declarat Alexandra Dinu.

La premiera de la Cannes, Alexandra Dinu a păşit pe covorul roşu alături de Emma Stone, Michelle Rodriguez şi cântăreaţa britanică Cheryl Cole. Producţia îi are în rolurile principale pe Emma Stone şi Joaquin Phoenix, iar premiera a precedat lansarea mondială, programată pentru luna iunie.

Alexandra_Dinu-Cannes

În luna februarie, Alexandra Dinu a luat parte la o serie de evenimente în Los Angeles, în cadrul ediţiei din acest an a Premiilor Oscar, şi a mers pe covorul roşu alături de Naomi Watts, Adrien Brody, Laura Dern şi Kylie Minogue. Tot în Los Angeles, s-a aflat printre oaspeţii de seamă ai Festivalului de Film „Los Angeles Italia”, alături de nume celebre precum Franco Nero, Raoul Bova (cunoscut publicului român din serialul „Caracatiţa”), Liza Minnelli şi Jimmy Kimmel.

Alexandra Dinu va debuta ca actriţă în Statele Unite în această toamnă, odată cu premiera filmului „The Serpent’s Gift”, în care interpretează rolul principal.

Sursă: www.libertatea.ro

Te-ar mai putea interesa și:
    Închide ×