Alexandra Dinu, discuţie serioasă cu Mutu! Ce au stabilit cei doi

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
30/04/2015, 11:16
Alexandra Dinu, discuţie serioasă cu Mutu! Ce au stabilit cei doi

A încasat o sumă frumuşică dintr-un nou contract de imagine, iar acum îşi face bagajele să plece spre Los Angeles. Alexandra Dinu va lăsa în urmă Roma şi se pregăteşte pentru o nouă etapă din viaţa ei în “Cetatea Filmului”.

Vizita pe care a făcut- o în SUA la începutul acestui an a convins-o pe Alexandra Dinu că locul ei este acolo.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată? Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române! Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

După despărţirea de iubitul italian, fosta soţie a lui Adrian Mutu s-a decis de curând să renunţe la confortul din Italia şi să plece peste Ocean, unde va merge la cursuri de actorie.

Actriţa îl va lua cu ea şi pe micuţul Mario, iar Adrian Mutu şi-a dat acordul pentru ca băiatul să o urmeze şi să meargă la un colegiu din “Cetatea Filmului”.

A realizat o nouă reclamă

Cursurile actriţei încep în vară, iar cei doi, mamă şi fiu, vor pleca în Los Angeles, la începutul lunii iunie. Şi nu va decola cu buzunarul gol.

După ce la începutul anului a încasat 20.000 de euro dintr-o reclamă la cafea, de ieri, Alexandra a devenit imaginea unor produse de păr italiene.

Noul contract i-a adus actriţei nu mai puţin de 25.000 de euro, conform unor surse neoficiale.

sursa: libertatea.ro

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×