Alex Velea a încheiat scandalul cu Abi Talent. Iubitul Antoniei: ”Mi-a dat o replică foarte proastă”

Alexa Serdan   
în Stiri mondene
17/01/2020, 11:36
Alex Velea a încheiat scandalul cu Abi Talent. Iubitul Antoniei: ”Mi-a dat o replică foarte proastă”
Alex Velea, partea sa de adevăr în scandalul cu Abi Talent. Sursa foto: Instagram.com

Alex Velea a luat decizia de a încheia războiul cu Abi Talent care a luat amploare în ultima perioadă. Cântărețul a hotărât să spună și partea sa de adevăr susținând că a fost atacat și provocat să jignească la rândul său. Iubitul Antoniei a ținut să sublinieze că este unul dintre cei mai mari susținători ai generației tinere.

Alex Velea, despre mărul discordiei în scandalul cu vloggerul Abi Talent

Iubitul Antoniei, Alex Velea, s-a hotărât să pună punct scandalului cu vloggerul de 19 ani, Abi Talent. Artistul a povestit care a fost mărul discordiei dintre cei doi susținând că a fost provocat și atras în tot acest scandal. Alex Velea susține că întreaga belea a pornit de la un story în care Abi vorbea de rău o anumită persoană, fără a da nume.

Velea s-a simțit cu musca pe căciulă vorba aceea și de aici scandalul dintre cei doi a luat proporții. Puțin a lipsit ca vloggerul să fie pălmuit de iubitul Antoniei. Alex a povestit că după premiera filmului „5GANG: Un altfel de Crăciun” a încercat să stea de vorbă cu Abi Talent, dar nu a avut cu cine.

„Abi, tu m-ai lovit acolo unde mă doare, adică muzica și vârsta. Dar nu a fost deloc așa. Eram convins că e obraznic în viața reală. Mi-a dat o replică foarte proastă, o replică fără sens. Mi-a zis că m-a și uitat.

Atunci i-am zis: e multă lume aici dacă nu îți dădeam un capac. Îmi crescuse adrenalina foarte mult. Nu aveam cui să-i permit să-mi vorbească așa. Nu accept, la cât am muncit, să-mi vorbească așa unul ca el.

Nu cred că i-aș fi dat un capac. Nu-s violent, dar de nervi așa am simțit nevoia să mă exprim. Aș fi vrut să-i aplic o corecție. Oricum… dacă îi dădeam un capac… îl despărțeam de sănătate și nu era cazul”, a spus Alex Velea în cel mai recent vlog de pe canalul de Youtube.

Cântărețul și-a cerut scuze fanilor și familiei. Alex Velea

„Sunt tată, soț și artist și mai ales, unul dintre cei mai mare susținători ai noii generații, fie cântăreți, fie vloggeri. Am subliniat acest lucru pentru că se pune problema unui război între generații. Hai să aflați și partea mea de adevărat”, a mai spus Alex Velea la începutul vloggului.

Cântărețul a povestit partea sa de adevăr. Artistul a ținut să-și ceară scuze pentru limbajul pe care l-a folosit în ultima perioadă pe rețelele de socializare, cât și familiei. Iubitul Antoniei a mai adăugat că nu îi stă în fire să se enerveze și să vorbească urât, dar a fost „provocat, atras în treaba asta”.

„A urmat o pleiadă de jigniri. Mi-ați înjurat mama, mi-ați înjurat femeia, mi-ați înjurat copiii. A încercat să inventeze un scandal, să stârnească un foc inexistent, să inventeze niște lucruri mizere.

Te-a îndurerat aducerea în discuție a tatălui tău, de fapt nu el l-am adus în discuție, ci chiar tu când ai încercat să mă intimidezi. Știu că nu ți-a plăcut gluma cu pușcăria, dar trebuia să-ți plătesc fix cu aceeași monedă”, a mai adăugat artistul.

Alex Velea a încheiat spunând că nu are ce să-i dorească lui Abi Talent. Artistul a mai spus că este dezamăgit că a ajuns să vorbească despre vloggerul de 19 ani. Velea recunoaște că nu a trecut printr-o fază tocmai plăcută în toată această perioadă.

  • 19 ani are vloggerul și cântărețul Abi Talent
  • 2 copii are Alex Velea cu cântăreața Antonia: Dominic și Akim

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×