ALERTĂ! Două persoane au încercat să intre în casa lui Donald Trump! Forțele de ordine au deschis focul

Alex Năstase   
în Stiri de ultima ora
01/02/2020, 08:22
ALERTĂ! Două persoane au încercat să intre în casa lui Donald Trump! Forțele de ordine au deschis focul GALERIE FOTO
Donald Trump nu era în casă în momentul incidentului. Sursa foto - Brian Cahn/ZUMA Wire)

Două persoane au încercat să intre în casa lui Donald Trump! A fost alertă generală și agenţii serviciilor de securitate nu au ezitat o clipă. Aceștia au tras focuri de armă şi au arestat preventiv doi suspecţi care au forţat un dispozitiv de control.

Două persoane au încercat să intre în casa lui Donald Trump!

Totul s-a întâmplat la reședința lui Donald Trump, din Mar-a-Lago, în statul Florida. Mai întâi de toate, un vehicul de teren de culoare neagră a încercat să forţeze un punct de control.

Acesta era situat pe drumul care conduce spre intrarea principală în reşedinţa prezidenţială. Tentativa a fost confirmată chiar de Departamentul Şerifului din Palm Beach care a oferit imediat și un comunicat de presă.

Forțele de ordine au deschis focul

De remarcat că punctul de control, unul dotat cu bariere metalice şi blocuri de beton, se află la câţiva kilometri distanţă de intrarea în reşedinţă, dar pe acest drum nu se mai aflau alte forțe de ordine.

Vehiculul a fost urmărit de maşini şi elicoptere de poliţie. Agenţii serviciilor de securitate au tras focuri de armă în timpul urmăririi şi au arestat doi suspecţi, informează agenţia Associated Press.

Un alt detaliu important este acela că preşedintele Donald Trump nu se afla în reşedinţă în momentul incidentului de securitate.

Cu toate acestea, cel mai puternic om de pe planetă urma să ajungă în Mar-a-Lago în doar câteva ore.

Potrivit postului tv WSVN 7 News, vehiculul suspect a fost urmărit de agenţi de poliţie şi din cadrul Serviciului de protecţie Secret Service.

Și reprezentanții acestui serviciu aveau să confirme, în cele din urmă, incidentul. De altfel, aceștia au anunțat că vor organiza o conferinţă de presă pentru a oferi detalii.

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×