Alertă de coronavirus la Timișoara. Pasager de la Bergamo: „Am aflat că suntem suspecți”

Dan Suta   
în Stiri de ultima ora
23/02/2020, 12:17
Alertă de coronavirus la Timișoara. Pasager de la Bergamo: „Am aflat că suntem suspecți”
Alertă de coronavirus la Timișaoara. Sursa foto: captură Youtube Banatul Azi

Este alertă de coronavirus la Timișoara. Iulian Gardea, un pasager de la Bergamo, a declarat pentru postul de televiziune Digi 24 că el și alți români au aflat că sunt suspecți de virusul chinez după ce s-au făcut toate verificările, fără să li se facă unele de bază, precum temperatura corporală.

Alertă de coronavirus pe aeroportul din Timișoara

„Momentan mă aflu în aeroport. Am fost debarcat. Căpitanul ne-a spus că se va schimba avionul. Două persoane am fost suspectate cu virusul corona, iar avionul cu care am venit cu cursa dinspre Bergamo urma să fie dezinfectat”, a declarat Iulian pentru Digi 24.

„Mi se pare absurd. Am văzut echipa de medici. Am fost îmbarcați cu toții, am așteptat 30 de minute în avion, după care am aflat că suntem suspecți. Nu am fost verificați în niciun fel, nici măcar dacă avem febră”, a mai spus acesta.

„Familiile ne așteaptă în Treviso”

„Familiile ne așteaptă în Treviso, nu avem nicio informație. Ce am văzut eu, ar fi maximum 100 de persoane. Stewardesele vorbeau între ele spunând că trebuiau să fie maxim 160 de persoane, dar era ceva mai gol”, a completat românul.

Ministerul Sănătății a transmis astăzi public că toți românii care vor veni din Italia, țară unde 10 localități se află în carantină, vor fi supravegheați și izolați de mulțime timp de 14 zile de către medicii din România.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×