Alertă cu bombă, din nou, la Veranda Mall. SRI face verificări amănunțite

Alexa Serdan   
în Stiri de ultima ora
05/03/2020, 20:58
Alertă cu bombă, din nou, la Veranda Mall. SRI face verificări amănunțite
Amenințare cu bombă la Veranda Mall din București. Sursa foto: captură video Youtube

Autoritățile au fost informate prin apel la numărul de urgență 112 că o bombă a fost amplasată la Veranda, mall-ul amplasat în apropiere de Piața Obor din București. Este a doua amenințare care are în prim-plan mall-ul bucureștean, echipele de la SRI făcând la ora actuală investigații.

Amenințare cu bombă la Veranda Mall pentru a doua oară

O persoană, mai exact un bărbat, a sunat la 112 și a anunțat că în incinta Veranda Mall din București a fost amplasat un dispozitiv exploziv improvizat. Mai mulți polițiști și o echipă pirotehnică din cadrul Serviciului Român de Informații (SRI) s-au deplasat de urgență la fața locului unde au început imediat verificările în cauză.

„Echipa pirotehnică a Serviciului Român de Informații și Poliția derulează în acest moment investigațiile specifice pe linia de competență”, anunță SRI. Poliția Capitalei anunță că la 112 a sunat un bărbat și a spus că în mall-ul din Sectorul 2 se află dispozitivul explozibil.

„La fața locului au sosit polițiști ai Secției 8 și Brigăzii Rutiere, care au procedat la evacuarea persoanelor prezente în locație, precum și la restricționarea traficului”, este anunțul făcut de Poliția Capitalei, potrivit Mediafax.

 

 

Știre în curs de actualizare.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×