Alertă cu bombă, din nou, la Veranda Mall. SRI face verificări amănunțite

Alexa Serdan   
în Stiri de ultima ora
05/03/2020, 20:58
Alertă cu bombă, din nou, la Veranda Mall. SRI face verificări amănunțite
Amenințare cu bombă la Veranda Mall din București. Sursa foto: captură video Youtube

Autoritățile au fost informate prin apel la numărul de urgență 112 că o bombă a fost amplasată la Veranda, mall-ul amplasat în apropiere de Piața Obor din București. Este a doua amenințare care are în prim-plan mall-ul bucureștean, echipele de la SRI făcând la ora actuală investigații.

Amenințare cu bombă la Veranda Mall pentru a doua oară

O persoană, mai exact un bărbat, a sunat la 112 și a anunțat că în incinta Veranda Mall din București a fost amplasat un dispozitiv exploziv improvizat. Mai mulți polițiști și o echipă pirotehnică din cadrul Serviciului Român de Informații (SRI) s-au deplasat de urgență la fața locului unde au început imediat verificările în cauză.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată? Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române! Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

„Echipa pirotehnică a Serviciului Român de Informații și Poliția derulează în acest moment investigațiile specifice pe linia de competență”, anunță SRI. Poliția Capitalei anunță că la 112 a sunat un bărbat și a spus că în mall-ul din Sectorul 2 se află dispozitivul explozibil.

„La fața locului au sosit polițiști ai Secției 8 și Brigăzii Rutiere, care au procedat la evacuarea persoanelor prezente în locație, precum și la restricționarea traficului”, este anunțul făcut de Poliția Capitalei, potrivit Mediafax.

 

 

Știre în curs de actualizare.

Închide ×