Alegeri in SUA: Donald Trump se apropie de Hillary Clinton in sondaje

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
19/08/2015, 20:26
Alegeri in SUA: Donald Trump se apropie de Hillary Clinton in sondaje

Magnatul american Donald Trump, candidat la nominalizarea republicana pentru alegerile prezidentiale din 2016, se apropie de democrata Hillary Clinton in ce priveste intentiile de vot.

Cel mai recent sondaj indica o diferenta de doar sase procente in favoarea fostului secretar de stat, relateaza AFP.

Daca in iulie raportul de forte era de 56%-40% pentru Hillary Clinton, sondajul CNN/ORC dat publicitatii miercuri arata un scor de 51%-45%. Acelasi sondaj indica o sustinere de 24% pentru Trump din partea alegatorilor republicani, in fata ex-guvernatorului statului Florida, Jeb Bush, cotat cu 13% procente. Ceilalti candidati republicani intrunesc sub 10% dintre optiuni.

GALERIE FOTO. Cristiano Ronaldo, scandal SEXUAL cu o minoră de 16 ani! Ce a vrut sa ii faca! Fata a facut TOTUL public! Pustoaica ARATA DEMENTIAL!!!

Pentru Donald Trump, cresterea este de sase puncte comparativ cu precedentul sondaj CNN/ORC, din luna iulie, si aceasta in pofida declaratiilor sale controversate si a polemicilor in care a fost implicat.

In schimb, noteaza AFP, chiar daca Hillary Clinton ramane favorita in tabara democrata, ea intruneste in prezent 47% dintre optiuni, in scadere cu noua procente fata de iulie. Senatorul independent de Vermont, Bernie Sanders, inregistreaza o crestere semnificativa de 10 puncte, cu care ajunge la 29% din intentiile de vot.

CUTREMUR în lumea mondenă!!! Două SUPER VEDETE, prinse în FLAGRANT in timp ce faceau SEX IN APA!!! Galerie FOTO. Imaginile EXPLICITE!!!

Vicepresedintele american Joe Biden, inca indecis in ce priveste anuntarea candidaturii, se afla pe pozitia a treia, cu 14% dintre optiuni.

Sondajul a fost realizat prin telefon, in intervalul 13-16 august, pe un esantion de 1.001 persoane.

Sursă: www.stirileprotv.ro

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×