ALEGERI 2014. Scandal electoral între doi artişti

Ionuţ Cataramă  
înHotnews
15/11/2014, 20:23
ALEGERI 2014. Scandal electoral între doi artiştiGALERIE FOTO

ALEGERI 2014. Artistul Ioan Gyuri Pascu a postat pe blogul personal o scrisoare deschisa adresata „bardului neamului romanesc” Tudor Gheorghe, in care spun ca isi „permite ca, in numele tuturor celor nascuti pe acest pamant din familii mixte sau de alte nationalitati” sa ceara iertare ca „nu suntem rumani atat de verzi si de vii ca domnia ta”. El face astfel aluzie la mesajul public de sustinere pe care Tudor Gheorghe l-a transmis pentru candidatul la presedintie, premierul Victor Ponta.

ALEGERI 2014. Ce spune Tudor Gheorghe despre Victor Ponta: „Eu cred ca la Cotroceni ar fi bine sa ajunga Victor Ponta. Avem nevoie, ca presedinte, de un cetatean roman tanar, inteligent si mai ales viu”. Vezi mai jos mesajul:

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată?Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române!Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

ALEGERI 2014. In replica, Gyuri Pascu scrie ca el este „cetatean roman crestin-ortodox, nascut din sange de roman spurcat cu sange de ungur ,de slovac si de polonez, in 1961,in Agnita,fix in mijlocul Romaniei Mari.”

Scrisoarea lui Gyuri Pascu:

„Ma adresez bardului neamului romanesc cunoscut sub numele de Tudor Gheorghe.

Ma numesc Ioan Gyuri Pascu si sunt cetatean roman crestin-ortodox, nascut din sange de roman spurcat cu sange de ungur ,de slovac si de polonez, in 1961,in Agnita,fix in mijlocul Romaniei Mari.

N-am fost si nu voi fi membru al vreunui partid, poate doar daca s-ar infiinta un partid al IUBIRII,LUMINII si ADEVARULUI.

N-am participat la nicio campanie electorala si nu voi spune romanilor cu cine sa voteze sau sa nu voteze, E fix treaba lor.Oricum ,in acesti 25 de ani de libertate am fost guvernati de niste indivizi lipsiti de cel mai elementar bun simt,care si-au facut nevoile, ca sa ma exprim elegant,pe alegatorii lor.

Sunt si eu posesor de voce, nea Tudore. Poate nu asa grozava ca a matale sau,daca ma gandesc putin,poate ca da.

In calitate de fost strungar,profesor de limba romana (nasol pentru o corcitura,nu?), de autor a sase carti si a 12 albume de muzica originala cu textele aferente,de interpret al unor rolisoare in niste filme premiate international, imi voi permite ca,in numele tuturor celor nascuti pe acest pamant din familii mixte sau de alte nationalitati,sa cer iertare domniei tale ca nu suntem rumani atat de verzi si de vii ca domnia ta!

P.S. grija la colegii din Filarmonicile cu care umbli prin tara, pe banii nu stiu cui. Verifica-i daca sunt toti rumani vii.

Initial voiam sa-mi pun un deget pe obraz,dar mi-am amintit ca bunica (pardon- jumate slovaca,jumate poloneza),m-a invatat sa cer iertare chiar daca nu socot ca am gresit!”

sursa: hotnews.ro

P: 120.000 € va asteapta lunar in Cazinoul Sportingbet. O oferta noua in fiecare zi! 

 

Te-ar mai putea interesa și:
    Închide ×