Alege ce tip de portofel îți place ca să afli cine ești! Ce spune asta despre norocul tău

Ana Chivu   
în Stiri mondene
12/05/2019, 09:25
Alege ce tip de portofel îți place ca să afli cine ești! Ce spune asta despre norocul tău GALERIE FOTO
Cine ești în funcție de portofelul tău

Iată lucruri mai puțin știute despre portofelul tău! Acesta dezvăluie multe despre persoana ta, arătând anumite caracteristici și calități, dar și despre norocul tău. Află ce zice portofelul despre tine și dacă ai sau nu noroc la bani.

Ce spune portofelul tău despre tine?

Ai noroc la bani? Ești un om căruia îi plac lucrurile luxoase și rafinate sau ești atras de cele clasice și simple? Portofelul tău arată totul despre tine. Alege unul din cele 4 portofele de mai sus, care te atrage mai tare și vezi legătura dintre alegerea ta și norocul pe care îl vei avea la bani sau nu. Ce înseamnă fiecare alegere?

Portofelul 1– Ai un noroc imens la bani, în special în afacerile pe care ți le propui. Ai o minte analitică și ești muncitor, așa că îți clădești cu ușurință afaceri foarte productive. Știi foarte bine că aduci câștigurile oriunde ai merge sau orice ai face, mai ales că administrezi foarte bine banii și știi și cum să-i cheltui. Investești cu cap și prinzi roade mari din munca depusă. Ai un noroc foarte mare, folosește-te de el să ajungi departe, fără să depui prea mult efort. Pe parcursul vieții, mulți oameni vor veni să se împrumute de la tine, oferă-le ajutorul.

Află cine ești în funcție de portofelul tău
Cine ești în funcție de portofelul tău
Sursa Foto: Facebook

Alege un tip de portofel!

Protofelul 2– Oricât de mulți bani ai face, tot ai multe cheltuieli. Cu cât ai mai mulți bani, cu atât de multe vor fi lucrurile pe care trebuie sau ți le dorești să le achiziționezi. Ai trecut prin extreme pe plan financiar, așa că ai simțit pe pielea ta cum este să ai mulți bani, dar și să nu ai deloc. Norocul tău este că depui mult efort, așa că nu ești niciodată prins cu ușa pe acest plan. Îți revi ușor dacă ai probeleme. Tragi tare să ai o viață mai bună și mai bună, așa că muncești din răsputeri.

Portofel 3– Chiar dacă nu ai avut niciodată extrem de mulți bani și nu te-ai putea mândri cu o stabilitate pe plan financiar, ai știut să dăruiești și să ajuți ori de câte ori a fost nevoie. Ești un om demn de iubit, un om care va avea succes și va fi împlinit. Ești ca o frunicuță care își strânge proviziile pe timp de iarnă.

Portofel 4– Ai trecut prin multe prin viață și ai avut parte de diverse evenimente care ți-au adus lecții improtante. Îți dai tot interesul pentru lucrurile pe care le faci și nu vrei să-ți pierzi timpul degeaba. Te implici și vrei să vezi și rezultate.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×